12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova îşi va testa rezervele cu Pandurii Târgu Jiu

Universitatea Craiova îşi va testa rezervele cu Pandurii Târgu Jiu

Oficialii cluburilor Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu au bătut palma în vederea susţinerii unui joc amical. Acesta va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe unul dintre terenurile bazei sportive din Lunca Jiului. Jocul vine la câteva ore distanţă după ce Ştiinţa va lupta cu CFR Cluj pentru Supercupa României, astfel că antrenorul Marinos Ouzounidis va apela în testul cu gorjenii la jucătorii care nu au evoluat în prima confruntare a noului sezon de pe Arena Naţională.

Reamintim că Universtatea Craiova a mai susţinut patru jocuri de verificare în această vară. Acestea s-au desfăşurat în cadrul stagiului de pregătire din Austria, încheiat sâmbăta trecută. Alb-albaştrii au reuşit o victorie, 3-1 cu WSG Tirol, și au cunoscut trei înfrângeri: 0-2 cu FC Ufa, 0-1 cu SV Horn și 0-2 cu Olympiakos Pireu.

Amicalul cu Pandurii Târgu Jiu este ultimul înainte de startul ediţiei de campionat 2021-2022 a Ligii 1. În runda inaugurală Universitatea Craiova va da piept cu FC Argeş. Confruntarea este programată sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: Euro 2020 / Se anunţă spectacol la semifinala Italia – Spania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS