13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi a „tras“ în atacanți: „Puteau avea alte decizii în fața porții!“

Mirel Rădoi a „tras“ în atacanți: „Puteau avea alte decizii în fața porții!“

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a apreciat evoluția tricolorilor din amicalul cu Anglia, formație calificată la Euro 2020. El s-a arătat dezamăgit de ineficiența atacanților.

„O partidă intensă, echilibrată, am avut situațiile noastre, am reușit să ne facem jocul, chiar dacă ei au avut două bare. Sunt supărat pentru că reușim să ajungem acolo, dar nu înscriem. Puteau avea alte decizii în fața porții. Avem și noi limitele noastre, dar Anglia nu se aștepta să le punem asemenea probleme. Dar când avem 2-3 situații, ar trebui să dăm un gol. Am avut curaj, personalitate, de aici trebuie să pornim pentru meciurile din septembrie. Am arătat că ne-am crescut nivelul. În astfel de meciuri importante jucătorii nu mai așteaptă de la staff să vină să le spună ce au de făcut“, a spus Mirel Rădoi, la Pro X.

„Puteam primi și noi penalti la Andrei Ivan“

Mirel Rădoi a mai spus că România merita o lovitură de la 11 metri.

„Nu a fost un debut fericit pentru Căpușă, dar poate învăța din aceste momente. Apar situații în care facem schimbări forțate, jucătorii resimt oboseala. Dacă dai penalti la Chiricheș, putea da și la Ivan spre sfârșitul jocului. Ivan are o tăietură mare, a fost lovit cu genunchiul, cu cotul“, a declarat Mirel Rădoi.

Naționala României a ajuns la patru înfrângeri consecutive. Pe lângă partidele amicale cu Anglia (0-1) și Georgia (1-2), tricolorii au pierdut și meciurile cu Germania (0-1) și Armenia (2-3), din preliminariile CM 2022. Următoarele meciuri ale României sunt programate în septembrie.

Citește și: Amical / Anglia – România 1-0. Tricolorii n-au jucat rău deloc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS