9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGata cu incertitudinea! La FCU comandă Mutu!

Gata cu incertitudinea! La FCU comandă Mutu!

După câteva zile bune de incertitudine, oficialii nou promovatei FCU Craiova au parafat contractul cu Adrian Mutu. Fostul decar al naționalei României a semnat un contract valabil două sezoane. „Briliantul“ va încasa lunar un salariu de 14.000 de euro.

Cunoscut mai mult pentru activitatea prolifică de fotbalist, dar și pentru viața particulară zbuciumată, Adrian Mutu (42 de ani) se află abia la cea de-a patra provocare ca antrenor. Până acum el a mai antrenat-o pe FC Voluntari, Al Wahda (echipa a doua) și naționala de tineret a României, pe care a calificat-o la Euro 2021.

La FCU Craiova au mai ajuns în aceste zile Marcel Pușcaș, care va ocupa postul de președinte, și atacantul argentinian Juan Bauza, de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

La capitolul plecări lista este mult mai „stufoasă“. Imediat după ce s-a reușit promovarea, conducătorii clubului FCU au renunțat la antrenorii Eugen Trică și Ovidiu Dănănae. De asemenea, au fost imediat puși pe liber și 8 jucători. În discuție intră Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda. Vineri a fost anunțată și plecarea craioveanului Costinel Gugu.

Citește și: Liga Campionilor / Manchester City şi Chelsea îşi dispută cel mai râvnit trofeu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS