9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor / Manchester City şi Chelsea îşi dispută cel mai râvnit trofeu

Liga Campionilor / Manchester City şi Chelsea îşi dispută cel mai râvnit trofeu

Formaţiile Manchester City şi Chelsea Londra se vor întâlni sâmbătă, 29 mai, de la ora 22.00 (Digi Sport / Look Sport +, Telekom Sport), pe „Estádio do Dragão“ din Porto, în finala Ligii Campionilor.

UEFA a desemnat o brigadă de arbitri din Spania pentru această finală. Central va fi Antonio Mateu Lahoz, asistenţi Pau Cebrián Devís şi Roberto del Palomar, iar rezervă Carlos del Cerro Grande. Echipa VAR va fi compusă din Alejandro Hernández, Juan Martínez Munuera, Iñigo Prieto şi Pawel Gil (Polonia).

Cei doi antrenori, Pep Guardiola, respectiv Thomas Tuchel, nu au probleme de lot astfel că formaţiile de start ar putea fi acestea:
Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Zinchenko – Bernardo Silva, Fernandinho, Gündoğan – Mahrez, De Bruyne, Foden.
Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell – Pulišić, Werner, Mount.

Disputa va fi urmărită de 16.500 de spectatori

„Ştim că este un meci extrem de important, o provocare uriaşă. Trebuie să fim mai buni, mai atenţi, pentru că este un singur meci şi se poate întâmpla orice“, a comentat Phil Foden, mijlocaşul lui City.

„Am jucat împreună de atâtea ori, dar o finală de Liga Campionilor este total diferită. Vom da totul pe teren, credem în forţele noastre şi suntem pregătiţi să câştigăm“, a declarat César Azpilicueta, căpitanul formaţiei Chelsea.

În campionatul intern, Manchester City a încheiat pe primul loc, cu 86 de puncte. Chelsea a fost a 4-a în Premier League, având 67 de puncte. În confruntările directe, „cetăţenii“ s-au impus pe „Stamford Bridge“ cu 3-1, dar Chelsea s-a revanşat, câştigând pe „Etihad Stadium“ cu 2-1.

Citeşte şi: Nicuşor Bancu se reface până la reunire. Vezi când se strâng „leii“ şi unde vor asuda!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS