8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicuşor Bancu se reface până la reunire. Vezi când se strâng „leii“ şi unde vor asuda!

Nicuşor Bancu se reface până la reunire. Vezi când se strâng „leii“ şi unde vor asuda!

Aşa cum era de aşteptat, participarea Universităţii Craiova în Conference League înseamnă o vacanţă mai scurtă pentru fotbaliştii şi staff-ul Ştiinţei. Programul alb-albaştrilor din această vară s-a creionat, dar detaliile vor fi oficializate în zilele următoare. Cert este că reunirea echipei este programată pe 16 iunie şi, după efectuarea vizitei medicale, se va merge într-un stagiu de pregătire în Austria. Se încearcă perfectarea unor amicale cu echipe importante de primă ligă.

În privinţa lotului se fac eforturi ca mutările să fie făcute în timp util şi Marinos Ouzounidis să-şi poate pună amprenta pe joc.

Bancu a scăpat „ieftin“ după accidentarea din meciul cu Clinceni

În privinţa jucătorilor cu probleme medicale, staff-ul tehnic va beneficia de aportul căpitanului Nicuşor Bancu încă de la început. Se vorbea despre o absenţă de circa două luni imediat după accidentarea suferită în timpul meciului cu Academica Clinceni. După efectuarea mai multor analize amănunţite se pare că lucrurile stau foarte bine.

„Din fericire, căpitanul nostru nu are un diagnostic îngrijorător și va fi apt la reunirea lotului. Forza BancOne!“, precizează clubul într-o postare pe Facebook.

Apt va fi şi Marius Constantin, care a suferit o leziune musculară.

„Aşa pasiune nu am văzut nicăieri!“

Nu la fel de norocos va fi şi Paul Papp, a cărui recuperare după operaţia suferită îl va ţine pe margine o perioadă mai lungă.

„Îmi continui recuperarea şi în septembrie, cel târziu. Când o să îmi revin, că o fiu mult mai puternic şi mult mai determinat. Până acum nu i-am prins în tribune pe fani, sunt extraordinari. Aşa pasiune nu am văzut nicăieri! Sper să îi putem avea în continuare alături de noi“, a declarat fundaşul central Ştiinţei, pentru Telekomsport.

Citeşte şi: Mirko Pigliacelli: „Nu mi-am dorit să plec, dar dacă vine un alt portar…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS