11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaștrii, mulțumiți de roadele sezonului. Vezi toate reacțille de după meciul cu Clinceni!

Alb-albaștrii, mulțumiți de roadele sezonului. Vezi toate reacțille de după meciul cu Clinceni!

-

Universitatea Craiova nu a reușit decât un 0-0 cu Academica Clinceni, în ultima etapă a sezonului. Cu toate acestea, familia alb-albastră a sărbătorit împreună cu suporterii, pe stadionul „Ion Oblemenco“, locul 3 obținut în Liga 1, dar și obținerea trofeului Cupei României.

În jocul cu ilfovenii, în minutul 88 a debutat și Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, fapt ce a constituit un alt motiv de bucurie.

La finalul jocului, suporterii au decernat obișnuitele premii. Astfel, cel mai bun fotbalist al Științei, în viziunea fanilor, a fost Alexandru Cicâldău. De recunoștință a avut parte și Ștefan Baiaram, care a fost recompensat cu un trofeu frumos, câștigat după cel mai frumos gol, cel din meciul cu CFR Cluj.

La flash-interviuri s-a vorbit despre cele petrecute în meciul cu Clinceni, dar și în acest sezon. Personajele luate la întrebări au fost, în ordine, Lorena Balaci – fiica lui Ilie Balaci și mama lui Atanas Trică, „Ati“ – nepotul „Minunii blonde“, președintele Sorin Cârțu și fotbaliștii Alex Cicâldău, Andrei Ivan și Ștefan Baiaram. VEZI VIDEO!

Citește și: „U“ Craiova – Clinceni 0-0 / Fotbal cu pipeta, spectacol doar în tribune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS