9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMeciuri frumoase la „Han“, la Turneul „Campionii creează campioni“ (galerie foto)

Meciuri frumoase la „Han“, la Turneul „Campionii creează campioni“ (galerie foto)

-

Găzduită de baza sportivă de la „Hanul Doctorului“, faza zonală a turneului amical „Campionii creează campioni“, destinată juniorilor născuți în 2008, a oferit multă bucurie în rândul participanților, dar și în tribune. Competiția, organizată de Academia „Gică Hagi“ în colaborare cu Academia „Gică Popescu“, a avut la start trei cluburi. În speță, Academia „Gică Popescu“, Academia „Răzvan Raț“ și CSS Corabia.

Rezultatele au fost următoarele: „GP“ – „Raț“ 4-4, „GP“ – Corabia 6-2 și „Raț“ – Corabia 3-2. Câștigătoarea a fost Academia „Gică Popescu“, departajarea fiind făcută de golaveraj.

Click aici pentru galeria foto 1 și galeria foto 2!

Lotul echipei din Bănie, antrenate de Ionuț Cimpoeru, îi cuprinde pe următorii: Maria Florea, Alex Moandă, Ricardo Căldăraru, Andrei Popescu, Robert Nicolae, Sebastian Badea, Alex Cijmaru, Ștefan Vrâncuți, Marco Papură, Robert Ristoiu, Iustin Paraschiv, Eduard Curcă, Robert Velcea, Adrian Radu, Valentin Văduva, Victor Chiratcu, Rafael Nicolițoiu, Mario Lazăr, Mihai Persu, Sebastian Mociofleacă, Darius Eliescu.

Foto: Alex Vîrtosu

„A fost un turneu util pentru toate echipele“

Antrenorul Academiei „Gică Popescu“, Ionuț Cimpoeru, s-a arătat încântat de cele văzute la echipa sa și a apreciat și adversarii.

„A fost un turneu util pentru toate echipele. Am putut să vedem și noi nivelul băieților și nu ne-au interesat rezultatele. Pot să spun că sunt foarte mulțumit de grupul pe care-l am la dispoziție. Avem calitate, stăm bine și din punct de vedere numeric, deci trebuie să muncim bine ca să ajungem acolo unde ne dorim“, a declarat Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.

Pentru Academia „Gică Popescu“ – grupa 2008 competiția se mută la Constanța. În perioada 17-20 iunie, gruparea craioveană va participa la faza a doua a Turneului „Campionii creează campioni“. Aici se vor regăsi la start alte 7 cluburi din țară: Academia „Gică Hagi“, I Sport Vâlcea, CSM Focşani, Luceafărul Severin, New Star Bucureşti, LPS Bihorul Oradea şi LPS Delta Tulcea. Echipele vor fi împărțite în două grupe de 4, iar primele două clasate vor juca, în cruciș, semifinalele. Câștigătoarele se vor întâlni în finală.

Citește și: Antrenorii Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, dar și opt jucători au fost dați afară de la FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS