12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaștrii și-au făcut autocritica după remiza din Moldova, dar sunt tot optimiști

Alb-albaștrii și-au făcut autocritica după remiza din Moldova, dar sunt tot optimiști

Remiza cu FC Botoșani nu le-a căzut deloc bine jucătorilor de la Universitatea Craiova. Aceștia au fost duri cu ei când au fost întrebați despre evoluție, dar nu și-au pierdut speranța că pot obține titlul.

„Nu cred că ne ajută acest punct, dar mergem înainte. Nu am făcut un joc bun, ne-am precipitat foarte mult”, a spus Ivan, la Digi.

„Cred că e cea mai slabă partidă a noastră, ei au dat tot ce au avut. Pe greșelile noastre, în rest nu ne-au surprins cu nimic. Păcat că am dat golul puțin cam târziu, dacă marcam mai devreme, aveam șanse să câștigăm. Pierdem puncte ușor. E devreme să spunem dacă nu mai avem șanse, așa ar însemna să renunțăm la titlu“, a fost reacția lui Vătăjelu.

Alexandru Mateiu este cel mai optimist

Cel mai optimist s-a arătat mijlocașul Alex Mateiu.

„Avem meciuri grele, dar dacă le câștigăm pe toate putem fi campioni la final. Cred că avem cea mai bună echipă și merităm acest lucru. Acum suntem supărați, triști, ne odihnim și în două zile jucăm iar. Ce să facem? Avem jucători foarte valoroși în față. Trebuie să înscriem mai multe goluri la ce jucători avem în atac”, a precizat și Mateiu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS