10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarinos Ouzounidis arată cu degetul spre Radu Petrescu: „Ce joc? A fost o luptă!“

Marinos Ouzounidis arată cu degetul spre Radu Petrescu: „Ce joc? A fost o luptă!“

Universitatea Craiova nu a izbutit decât o remiză, 1-1, cu FC Botoșani, în Moldova, la capătul unui nou joc cu durități din partea adversarilor și un arbitraj cel puți discutabil. La finalul întâlnirii, antrenorul Științei, Marinos Ouzounidis, a răbufnit la adresa „fluierașilor“.

„Ce joc? Ați văzut un joc? A fost o luptă! Nu vreau să spun prea multe pentru că respect fotbaliștii. Ar trebui să existe mai mult respect pe teren. Avem nevoie de VAR! Poate, uneori, o decizie este pentru noi, alteori împotriva noastră, dar este nevoie. Azi n-a fost fotbal, a fost o bătălie. Dacă se continuă așa trebuie să căutăm jucători! Nu mai vorbesc. Felicitări Botoșani, e echipă bună. Au avut o zi bună azi“, a declarat Ouzounidis, la Digi.

Marius Croitoru a pus paie foc

De partea cealaltă, tehnicianul botoșănenilor, Marius Croitoru, s-a declarat nemulțumit de remiza cu Universitatea. Mai mult, a fost ironic la adresa Craiovei.

Din păcate, doar un punct. Meritam victoria! Craiova n-a ajuns la poarta noastră în prima repriză. În a doua parte, Keyta a ratat singur cu portarul, apoi pe contraatac am luat gol. Papa, la fel, singur cu portarul, a ratat. N-am văzut nimic la cei de la Craiova, doar mingi lungi. Nu e nicio rivalitate cu cei de la Craiova. Sunt trei puncte puse în joc și luptăm pentru ele. Am reușit să bat alte echipe, există un echilibru, bați pe unele, pierzi cu altele. Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte, pentru a ne clasa cât mai sus“, a declarat Marius Croitoru, după meci.

Citește și: FC Botoșani – „U“ Craiova 1-1 | Alb-albaștrii au scos un punct mic în Moldova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS