10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarinos Ouzounidis: „Trebuie ceva mai mult în plan ofensiv“

Marinos Ouzounidis: „Trebuie ceva mai mult în plan ofensiv“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a afirmat, după remiza cu Sepsi, că nu este mulțumit de realizările din teren. El a admis că se acutizează problema atacului și că trebuie să se facă eforturi la antrenamente și în meciuri astfel încât eficiența să fie mult mai mare.

„Nu este rezultatul pe care îl așteptam. Dar pot spune că jucătorii mei s-au străduit, au fost disciplinați, defensiv au fost ok… Știm că trebuie ceva mai mult în plan ofensiv. Ne lipsește golul care să ne ofere încrederea. Cred că asta este cea mai mare problemă la ora actuală pentru formația noastră. De acum, toate meciurile sunt grele. Nu este ușor să marchezi. Noi ne tot creăm ocazii. Cu CFR am avut două bare, astăzi am avut două-trei oportunități să înscriem. Acum, în unele meciuri, poate că nu o să avem multe ocazii. De aceea este foarte important ca atunci când ți se ivește oportunitatea să nu ratezi“, a declarat tehnicianul elen.

Marinos Ouzounidis: „Nu trebuie să ne plângem de arbitraj“

Întrebat despre jocul dur al covăsnenilor, permis de arbitrul Horia Mladinovic, Marinos Ouzounidis nu a dorit să-i învinovățească pe „fluierași“ pentru semieșecul înregistrat.

„Nu știu și nu prea vreau să vorbesc despre arbitraj. Știm cu toții că stilul de joc al lui Sepsi este mai agresiv și ne pregătisem mental pentru asta. Despre arbitraj nu pot spune nimic în acest moment. Poate că a făcut unele greșeli, dar cred că el a încercat să fie echidistant. Nu trebuie să ne plângem de arbitraj acum, ci să ne concentrăm asupra muncii noastre. Trebuie să vedem ce putem face să jucăm mai bine“, a comentat strategul grec.

Cât despre lupta la titlu, Marinos Ouzounidis a spus: „Nu știu dacă poate intra și Sepsi în cursa pentru titlu. Vom vedea. Toate echipele sunt bune, toate sunt periculoase și pot câștiga meciuri. O să ne fie greu tuturor“.

Liga 1

Play-off, etapa 1:

Sâmbătă, 17 aprilieUniversitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0.
Duminică, 18 aprilie – ora 18.30: CFR Cluj – Academica Clinceni, ora 21.00: FCSB – FC Botoşani.

Clasament: 1. FCSB 33 puncte, 2. CFR Cluj 32, 3. „U“ Craiova 30 (0-0), 4. Sepsi 24 (0-0), 5. Clinceni 22, 6. Botoșani 21.

Play-out, etapa 1:

Vineri, 16 aprilie: UTA Arad – FC Viitorul 1-0, Astra – Dinamo 0-0.
Sâmbătă, 17 aprilie: Chindia Târgovişte – Hermannstadt 2-0, Gaz Metan Mediaş – Voluntari 1-1.
Duminică, 18 aprilie – ora 13.30: FC Argeş – Iaşi.

Clasament: 1. Chindia 23 (2-0), 2. UTA 22 (1-0), 3. Argeş 20, 4. Astra 20 (0-0), 5. Mediaș 18 (1-1), 6. Voluntari 17 (1-1), 7. Viitorul 16 (0-1), 8. Dinamo 15 (0-0), 9. Hermannstadt 13 (0-2), 10. Iași 13.

Citește și: „U“ Craiova – Sepsi 0-0 / Alb-albaştrii n-au găsit golul. Multă muncă pentru un punct mic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova face primul pas în construirea unei sere...

Primăria Craiova mai face încă un pas spre realizarea...

ȘTIRI GdS