11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi, tentat să renunțe după înfrângerea cu Armenia

Mirel Rădoi, tentat să renunțe după înfrângerea cu Armenia

Naționala României a pierdut, scor 2-3, la Erevan, în fața Armeniei, într-un meci din etapa a 3-a din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, găzduite de Qatar. Acest eșec pune în pericol obiectivul tricolorilor și a adus o pată importantă în CV-ului lui Mirel Rădoi. Selecționerul și-a explicat cu greu evoluția României, mai ales că analiza adversarului a fost făcută amănunțit.

„După un început ezitant de joc, Armenia a reușit să deschidă scorul. Aveam nevoie de atitudine și personalitate, pentru că întorsesem scorul. Ne-am relaxat crezând că adversarul nu mai poate să întoarcă rezultatul. Trebuie să vedem cum am primit golurile, pentru că sunt faze pe care le-am prevăzut înainte de meci. Mi-e imposibil să îmi imaginez la ce se gândesc altceva în afară de meci. E peste puterea mea de înțelegere la ce se gândesc ei în momentele astea pe care le vedem la analiză și tot le greșim“, a declarat Mirel Rădoi, la Pro X.

S-a supărat pe George Pușcaș

Mirel Rădoi nu a înțeles nervozitatea lui George Pușcaș și consideră că eliminarea acestuia a jucat un rol extrem de important în ceea ce a urmat.

„Eliminarea lui George Pușcaș ne-a afectat. Evident că e un moment negativ pentru toată echipa, un semnal de alarmă. Nu ai cum, în momentul în care ai galben să poți să faci faultul ăsta. Nu pot să înțeleg! Chiar și așa le-am spus să fim calmi, să stăm cu linia cât mai sus. Mi-e greu să îi înțeleg în momentul în care ajung într-o situație de unul contra unul, fundașii noștri cu atacanții lor. Noi tot îi lăsăm… Cred că în această seară momentele de blackout au fost mult mai mari decât cele de la meciul cu Macedonia. M-aș fi așteptat când avem 2-1 să profităm de acele spații pe care ni le dădeau adversarii. Din păcate, nu am făcut-o și astea sunt lucrurile pe care le-am spus în vestiar. În momentul în care am luat roșu mi se părea că echipa României nu mai știa să joace fotbal”, a spus Mirel Rădoi.

„Mă încearcă sentimente ciudate în momentul de față“

Mirel Rădoi s-a iritat când a fost întrebat de ce nu a închis mai devreme meciul și a punctat că după această înfrângere s-a gândit inclusiv la demisie, dar că nu vrea să ia decizii „la cald“.

„Vi se pare că introducerea lui Crețu a fost pentru a-l băga atacant? Nu a fost să închidem jocul? Noi așa gândim lucrurile, nu înseamnă că asta e cel mai potrivit. Dacă dumneavoastră considerați că așa este mai bine, vorbiți cu conducerea Federației să îi aducă pe dânșii (selecționerii din trecut – n.r.). Dacă dumneavoastră vă pricepeți mai bine… Mă încearcă sentimente ciudate în momentul de față. Era un moment foarte important pentru noi“, a afirmat Mirel Rădoi.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS