17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiaşi pleacă mâine spre Pucioasa. Doljenii, cu gândul la victorie

Liga 3 / CSO Filiaşi pleacă mâine spre Pucioasa. Doljenii, cu gândul la victorie

În acest weekend se „reactivează” şi fotbalul de la Liga 3. Sâmbătă, de la ora 15.00, liderul seriei 6, CSO Filiaşi, va evolua pe terenul formaţiei dâmboviţene FC Pucioasa. Confruntarea contează pentru etapa a 11-a, a doua din retur.

Mario Găman: „Am pregătit partida foarte bine!”

Antrenorul grupării doljene, Mario Găman, s-a arătat optimist în privinţa destinaţiei celor 3 puncte atât de importante.

„Va fi o partidă dificilă. Pucioasa este una dintre echipele foarte bune ale seriei noastre, iar după analiza jocului din tur pot spune că este foarte bine organizată şi are un antrenor foarte bun. Dar noi suntem bine din toate punctele de vedere. Am pregătit partida foarte bine, pentru ca la ora jocului să nu avem surprize. Trebuie să ne adaptăm şi la starea gazonului. Vom pleca de mâine (vineri – n.r.), după antrenament şi masa de prânz, şi vom înnopta la Târgovişte, pentru ca la ora jocului să nu intre în discuţie oboseala drumului. Sper ca după ultimul fluier să ne bucurăm de o victorie frumoasă şi importantă”, a declarat tehnicianul lui CSO Filiaşi, pentru GdS.

„Avem doi jucători suspendaţi pentru acest joc, pe Duriţă şi Dănescu. Din păcate avem şi jucători cu probleme medicale, cum ar fi Daniel Mărgărit şi Andi Manolache, dar sperăm ca până la ora jocului să recuperăm măcar unul dintre ei. Cu probleme a fost şi Eduard Dina, dar, din fericire, el şi-a revenit şi ne putem baza pe el”, a completat Mario Găman.

Florin Spânu: „Îmi doresc din suflet să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte”

La rândul său, preşedintele gruprii CSO Filiaşi, Florin Spânu, se aşteaptă la o partidă dificilă, dar are încredere în jucătorii săi.

„Este un meci interesant, pe care-l aşteptăm de foarte mult timp. Jucăm cu o echipă foarte bună, care în opinia mea este de locul 2, cu un antrenor foarte bun şi cu jucători valoroşi. Respect echipa din Pucioasa, sunt convins că va fi un meci greu. Îmi doresc din suflet să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte. Avem probleme de lot, dar cei care vor intra îşi vor face treaba cu siguranţă. În momentul de faţă, toate cele 8 meciuri rămase de susţinut sunt ca nişte finale pentru noi”, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Liga 3 – seria 6, etapa 11

Vineri, 12 martie – ora 15.00: Flacăra Moreni – Unirea Bascov, CSM Alexandria – Vediţa Coloneşti, Academica II Clinceni – Sporting Roşiori.
Sâmbătă, 13 martie – ora 15.00: FC Pucioasa – CSO Filiaşi, Petrolul Potcoava – Universitatea II Craiova.

Clasament: 1. CSO Filiaşi 21 puncte (golaveraj 18-9), 2. Vediţa Coloneşti 20 (23-9), 3. Sporting Roşiori 18 (18-10), 4. Flacăra Moreni 16 (17-14), 5. Unirea Bascov 15 (18-14), 6. CSM Alexandria 15 (16-12), 7. FC Pucioasa 14 (15-13), 8. Universitatea II Craiova 8 (18-22), 9. Petrolul Potcoava 8 (9-24), 10. Academica II Clinceni 4 (8-33).

Citeşte şi: Se reia Liga Elitelor. Vezi unde şi cu cine luptă reprezentantele Băniei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS