16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarinos Ouzounidis: „Nu mi-e frică de Mediaş, chiar dacă este o echipă bună”

Marinos Ouzounidis: „Nu mi-e frică de Mediaş, chiar dacă este o echipă bună”

-

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaş. Confruntarea este programată vineri, de la ora 20.30, în Ardeal, şi deschide etapa a 27-a din Liga 1.

„Nu ne place atât de mult scorul de 1-0”

Strategul Ştiinţei a recunoscut că victoriile obţinute cu 1-0 în ultimul timp nu l-au mulţumit pe deplin. Marinos Ouzounidis şi-ar dori, în schimb, ca alb-albaştrii să continue cu victoriile la limită, ţinând cont de problemele medicale din lot.

„M-ar mulţumi să înscriem de fiecare dată cu un gol mai mult decât adversarii noştri. Bineînţeles că nu ne place atât de mult scorul de 1-0. Dacă am marca mai multe goluri ar fi şi mai bine. Dar în momentul acesta, la problemele pe care le avem, trebuie să ne gândim că este un rezultat bun. Important este să câştigăm meciurile”, a spus tehnicianul elen.

„Nu mi-e frică de Mediaş, chiar dacă este o echipă bună. Am văzut ultimul lor meci (cu FCSB – n.r.) şi nu meritau să piardă. Au o echipă bună, cu jucători periculoşi în atac. Este important ca noi să ne impunem stilul de joc şi vom vedea ce va fi. Cred că ei ar putea fi mai sus în clasament, dar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Noi trebuie să dăm totul şi să obţinem cel mai bun rezultat! Acest gen de echipe, atunci când joacă împotriva Craiovei, FCSB, CFR Cluj îşi dau tot concursul să câştige. Jucătorii se motivează foarte bine şi rezultă partide dificile. În general, doar după meci poţi spune dacă a fost greu sau uşor”, a completat „nea Mărin”.

Obiectivul echipei: 3 puncte şi toată lumea sănătoasă

Marinos Ouzounidis nu este încântat de faptul că s-a întors iarna, dar a punctat că s-a obişnuit cu vremea rea. El speră să nu apară şi alte accidentări din pricina terenului greu.

„Aşa este, s-a întors iarna! Sunt de o lună aici şi deja sunt obişnuit cu vremea asta. Sper să obţinem rezultate bune în continuare, în ciuda acestui impediment. Nici pentru jucători nu va fi uşor, pentru că au parte de terenuri grele în deplasare. Putem spune că suntem norocoşi că avem terenuri bune de antrenament, aici, la Craiova. Având în vedere că jucăm vineri, apoi marţi şi trebuie să fim atenţi la toate detaliile. În principiu vizăm rezultatul, vrem să obţinem cele 3 puncte, dar ar fi ideal să ca toţi jucătorii să iasă de pe teren sănătoşi”, a afirmat grecul.

„Le vom acorda toată încrederea celor care sunt apţi!”

La unul dintre antrenamentele trecute au apărut noi probleme medicale pentru Elvir Koljic. Bosniacul a acuzat dureri musculare, dar se pare că lucrurile sunt control. Întrebat despre asta, Marinos Ouzounidis a enumerat toată componenţa „infirmeriei”:

„Nu doar Elvir Koljic s-a accidentat. Mai sunt Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu… Toţi sunt jucători buni şi ne-ar fi oferit multe soluţii, dar în acest moment trebuie să avem grijă pe cei pe care îi avem la dispoziţie şi să găsim cea mai bună formulă. Le vom acorda toată încrederea celor care sunt apţi să evolueze şi ei trebuie să primească meritele pentru rezultatele pe care le obţine echipa noastră. Nu ştiu dacă altă echipă ar fi obţinut asemenea rezultate dacă ar fi avut atâtea probleme… Pe lângă jucătorii accidentaţi, trebuie să ne îndreptăm atenţia şi asupra fotbaliştilor care au venit în această iarnă. Nu sunt pregătiţi 100%, dar se antrenează bine în fiecare zi. Sper să-i avem la cel mai bun nivel fizic cât mai curând”.

De menţionat faptul că la Mediaş nu va putea fi folosit nici Dan Nistor, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Marinos Ouzounidis: „Mă bucur foarte mult că tinerii noştri au progresat”

Marinos Ouzounidis a comentat şi pe tema luptei pentru titularizare pentru postul de fundaş dreapta dintre Bogdan Vătăjelu şi Ştefan Vlădoiu. Apoi a vorbit şi despre ascensiunea jucătorilor tineri din lot, cum ar fi Ştefan Baiaram şi George Cîmpanu.

„Vom vedea cine va câştiga postul de fundaş dreapta, dar ambii sunt fotbalişti foarte buni. Decizia depinde de anumiţi factori legate de meci. Vătăjelu este un jucător experimentat, inteligent. Vlădoiu este tânăr şi trebuie să-l ajutăm să fie şi mai bun. Am început să lucrăm individual cu el şi sunt convins că va progresa foarte mult. Mă bucur foarte mult că tinerii noştri au progresat. Este important pentru mine, dar şi pentru echipă, dar trebuie să rămânem calmi. Ei nu trebuie să se infatueze, pentru că în fotbal acum eşti sus, iar mâine te duci în jos. Trebuie să rămână concentraţi, să nu cadă pradă laudelor primite din partea fanilor pe Facebook sau Instagram. Cu toţii au nevoie de timp ca să atingă un nivel foarte bun. Nu sunt pregătiţi să facă acum lucruri măreţe. E nevoie de multă muncă pentru asta”, a punctat Marinos Ouzounidis.

Citeşte şi: Alb-albaştrii au jucat în meciul cu Botoşani cu tricouri speciale. Vezi de ce!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS