17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSO Filiași continuă tradiția de 1 Martie: câte o floare pentru doamne și domnișoare!

CSO Filiași continuă tradiția de 1 Martie: câte o floare pentru doamne și domnișoare!

-

Formația CSO Filiași nu a trecut nepăsătoare pentru această zi de 1 Martie. A marcat venirea primăverii ca în fiecare an de la promovarea în Liga 3. Astfel, liderul din seria 6 s-a reunit în fața primăriei și a avut parte de o încălzire aparte. Flancați de membrii staff-ului tehnic și cel administrativ, printre aceștia numărându-se și câțiva dintre conducătorii orașului Filiași, fotbaliștii au făcut numeroase „incursiuni“, având în brațe flori pentru doamne și domnișoare. Au „atacat“ pe trotuare, în piețe, au pătruns și în magazine și au oferit numeroase garofițe. Fiecare floare a fost însoțită de un mesaj cald: „Să aveți o primăvară frumoasă!“. Evident că răspunsul a fost pe măsură și zâmbetele nu au lipsit.

Întâmplător, a fost o dimineață înnorată și rece, dar soarele a apărut chiar în momentul demarării acțiunii formației CSO Filiași.

După această „încălzire“ pe străzile orașului, devenită tradiție de 1 Martie, tehnicienii Mario Găman și Boby Arjoca Staicu au refăcut formația și s-a trecut la antrenamentul propriu-zis, pe terenul de la școală.

CSO Filiași a susținut până acum 7 jocuri amicale. Ultimul test înainte de reluarea campionatului de la Liga 3 este programat sâmbătă, în compania formației Flacăra Horezu.

Citește și: Un amical reuşit! „U“ II Craiova s-a impus în duelul cu Flacăra Horezu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS