5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / S-au tras la sorți meciurile din ”sferturi”

Cupa României / S-au tras la sorți meciurile din ”sferturi”

Casa Fotbalului a găzduit astăzi tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2020-2021. Astfel, duelurile vor fi următoarele: Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, Dunărea Călărași – Dinamo, Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc pe 3 martie cu începere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate. Programul acestora urmează a fi stabilit şi comunicat ulterior.

Citeşte şi: În sfârşit! Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Camara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS