9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Vătăjelu: „Dacă nu progresăm, înseamnă că venim degeaba la antrenamente“

Bogdan Vătăjelu: „Dacă nu progresăm, înseamnă că venim degeaba la antrenamente“

-

Fundașul formației Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a fost mulțumit de victoria cu Dinamo, dar a admis că nu a fost deloc ușor de obținut. El crede că Știința este în revenire de formă și îl așteaptă cu interes pe noul antrenor al echipei, grecul Marinos Ouzounidis.

„Nu cred că am avut niciodată un meci ușor. Poate cel cu Dinamo a părut așa, dar a fost destul de greu. Ne bucurăm pentru victorie, pentru că este al doilea succes consecutiv și trebuie să o ținem tot așa. Am avut foarte multe rezultate de egalitate înainte și nu ne-a fost bine deloc. Acum așteptăm noul antrenor și sperăm să vină cu un suflu pozitiv, cu idei care să ne ajute să ne menținem acolo sus“, a spus Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu: „Sperăm să se mai încurce și adversarele noastre“

„Teoretic, am reintrat în lupta pentru titlu, dar sperăm să se mai încurce și adversarele noastre. Este un fel de presiune, dar încă sunt foarte multe puncte până la primele două locuri. Ne dorim și Cupa, sunt obiectivele clubului, dar și ale noastre, pentru că dacă ne zbatem în mediocritate nu este bine. Dacă nu progresăm și nu suntem acolo sus în clasament, înseamnă că venim degeaba la antrenamente și toată lumea se străduiește degeaba pentru a ne oferi toate condițiile“, a completat Bogdan Vătăjelu.

Liga 1, etapa 22:

Vineri, 5 februarie: Sepsi Sf. Gheorghe – Poli Iași 3-3.
Sâmbătă, 6 februarie: Astra Giurgiu – FC Argeş 0-2, Universitatea Craiova – Dinamo 1-0.
Duminică, 7 februarie – ora 13.30: UTA Arad – Hermannstadt, ora 18.00: Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște, ora 20.30: FCSB – Academica Clinceni.
Luni, 8 februarie – ora 17.30: FC Viitorul – FC Voluntari, ora 20.30: FC Botoșani – CFR Cluj.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focul le-a mistuit casa, dar oamenii cu suflet le...

Lovită de necaz, o familie din Mehedinți, rămasă fără...

ȘTIRI GdS