17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Dinamo 1-0 | Andrei Ivan: „Am marcat din nou și sunt foarte bucuros“

„U“ Craiova – Dinamo 1-0 | Andrei Ivan: „Am marcat din nou și sunt foarte bucuros“

-

Andrei Ivan a fost omul decisiv în partida câștigată de Universitatea Craiova în fața echipei Dinamo și a ajuns la cota 4 goluri marcate. La finalul întâlnirii, „Jdechi“ a afirmat că se simte foarte bine după reușita sa.

„A fost o seară frumoasă pentru mine și pentru echipă. Este important că începem să legăm victorii și să ne apropiem de primele două locuri. A ieșit soarele pe strada mea, ca să spun așa. Am marcat din nou și sunt foarte bucuros, mă simt foarte bine. Această victorie contează pentru moralul nostru. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, important este ca noi să câștigăm“, a spus fotbalistul Științei.

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Andrei Ivan: „Nu s-a schimbat nimic!“

Întrebat despre schimbarea radicală de la plecare lui Corneliu Papură și interimatul asigurat de Dragoș Bon, Andrei Ivan a spus că nu s-a întâmplat nimic cu echipa. El așteaptă acum să-l cunoască și pe tehnicianul grec Marinos Ouzonidis.

„Nu s-a schimbat nimic de la plecarea lui Papură. Jucăm în aceeași formulă, suntem aceeași jucători, doar că a fost o schimbare de antrenori, atât. Nu l-am cunoscut încă pe noul antrenor grec. Știam că va veni, dar nu am vorbit între noi cine știe ce despre el, pentru că eram concentrați pentru meciul cu Dinamo și voiam mult să câștigăm“, a comentat „Jdechi“.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de Cupă, de la Botoșani, iar Andrei Ivan nu concepe decât victoria joi seară: „Pentru noi orice meci este important. Trebuie să mergem la Botoșani să câștigăm, să ne calificăm în sferturi și să câștigăm. Ne dorim Cupa“.

Liga 1, etapa 22:

Vineri, 5 februarie: Sepsi Sf. Gheorghe – Poli Iași 3-3.
Sâmbătă, 6 februarie: Astra Giurgiu – FC Argeş 0-2, Universitatea Craiova – Dinamo 1-0.
Duminică, 7 februarie – ora 13.30: UTA Arad – Hermannstadt, ora 18.00: Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște, ora 20.30: FCSB – Academica Clinceni.
Luni, 8 februarie – ora 17.30: FC Viitorul – FC Voluntari, ora 20.30: FC Botoșani – CFR Cluj.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS