13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIași – „U“ Craiova 0-3 | Dragoș Bon: „Aveam mare nevoie de aceste puncte și de acest joc bun“

Iași – „U“ Craiova 0-3 | Dragoș Bon: „Aveam mare nevoie de aceste puncte și de acest joc bun“

Antrenorul interimar al Universității Craiova, Dragoș Bon, a fost fericit pentru victoria obţinută la Iași. Acesta a subliniat că alb-albaștrii aveau mare nevoie să se impună categoric, așa cum au făcut-o cu Poli, și speră ca s-au deblocat.  

„Ne-am dorit foarte mult victoria. Știam că ne așteaptă un meci dificil, dar băieții au recepționat foarte bine ceea ce le-am transmis și ceea ce am pregătit la antrenament. A fost așa, ca o descătușare, o deblocare mentală și chiar au arătat că au jucat cu plăcere. Asta le-am cerut în primul rând, să joace cu zâmbetul pe buze, pentru că aveau nevoie. Erau foarte apăsați înaintea acestei partide și aveau nevoie să se bucure de fotbal. Cred că au făcut o partidă spectaculoasă pentru telespectatori și nu cred că se pune la îndoială scorul“, a spus Dragoș Bon.

„Ne bucurăm că a venit această victorie și mai ales că a venit de o asemenea manieră. Aveam mare nevoie de aceste puncte și de acest joc bun, concretizat și pe tabela de marcaj“, a completat tehnicianul de conjunctură al Științei.

„Ne așteaptă o partidă aparte“

Dragoș Bon a afirmat că nu este important cine marcheză, ci să câștige echipa, dar recunoaște că în momentul de față golul ajută orice jucător.

„Mă bucur foarte mult că ne creăm situații de a marca. Nu-i atât de important cine marchează, dar sunt fericit pentru jucătorii care o fac, pentru că au nevoie de acest stimul. Golul le crește încrederea și sunt convins că evoluțiile lor vor fi din ce în ce mai bune“, a menționat Dragoș Bon.

Întrebat despre meciul cu Dinamo, de sâmbătă, de la ora 21.00, de pe „Ion Oblemenco“, Dragoș Bon a spus: „Ne așteaptă o partidă aparte. Indiferent de locul din clasament, între Universitatea Craiova și Dinamo este o rivalitate foarte mare, cum bine se știe. O să pregătim cât mai bine jocul și sperăm să ne recuperăm cât mai repede. Sper să fim 100% cu Dinamo, să facem un joc bun, să marcăm goluri și să învingem“.

Adrian Kerezsty: „Valoarea și-a spus cuvântul“

Din tabăra echipei Poli Iași, antrenorul secund Adrian Kerezsty a recunoscut superioritatea Universității Craiova.

„Nu știu dacă a fost o execuție televizată. Am întâlnit o echipă care, cel puțin în prima repriză, a făcut un joc de antrenament cu noi. Au avut foarte multe ocazii. Iar noi, cu părere de rău, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor. În repriza a doua s-a mai schimat ceva, dar cred că valoarea și-a spus cuvântul. Cei de la Craiova au câștigat fără drept de apel“, a subliniat tehnicianul moldovenilor.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS