14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFace Mihai Rotaru primul pas spre împăcarea cu suporterii? Reghecampf, în tratative cu „U“ Craiova

Face Mihai Rotaru primul pas spre împăcarea cu suporterii? Reghecampf, în tratative cu „U“ Craiova

Somat de membrii Peluzei Nord în privinţa înlocuirii antrenorului Corneliu Papură cu un alt „principal“ mai experimentat şi mai inspirat, finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, pare să se fi conformat. Conform Prosport, conducătorul Ştiinţei ar fi ajuns la un acord cu Laurenţiu Reghecampf pentru preluarea băncii tehnice. „Reghe“ ar putea sosi mâine în țară și se pare că va fi primi un salariu lunar de 15.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf nu mai antrenează de 3 luni. Acesta a demisionat pe 20 octombrie 2020 de la cârma echipei de fotbal Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. Demisia a survenit după chiar prima etapă a sezonul 2020-2021, în care Al Wasl a fost învinsă acasă vineri cu 4-1 de Bani Yas, formaţie pregătită de Daniel Isăilă. Laurenţiu Reghecampf a mai condus în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018. El a mai pregătit în carieră formaţiile Gloria Bistriţa, FC Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal şi Litex Loveci.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS