3.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalAndrei Prepeliţă: „Mergem cu încredere la Craiova, cu curaj și cu determinare“

Andrei Prepeliţă: „Mergem cu încredere la Craiova, cu curaj și cu determinare“

Andrei Prepeliţă, unul dintre tehnicienii formaţiei FC Argeş, s-a arătat optimist în privinţa disputei din Bănie, cu Universitatea Craiova. Confruntarea este programată mâine, de la ora 20.00 şi contează pentru etapa 20 din Liga 1. Prepeliţă se bazează pe forma bună pe care o traversează piteştenii în acest an. „Vulturii violeţi“ au strâns 8 puncte în cele patru partide disputate din retur şi au „fugit“ de pe ultimul loc din clasament, până pe 12.

„Craiova este o echipă bună, cu jucători de valoare, care evoluează și în națională. Băieții noștri au un moral bun după rezultatele din acest retur. Cred foarte mult potențialul lor, iar ei mi-au răsplătit încrederea pe teren. Mergem cu încredere la Craiova, cu curaj și cu determinare. De când am fost instalat în această funcție, avem șase meciuri fără înfrângere. La echipă este un moral bun. Toată lumea este pozitivă, în sensul bun al cuvântului. Avem încredere, lucrăm cu plăcere. Este o atmosferă bună și sperăm la cât mai multe puncte”, a spus Andrei Prepeliţă, pentru pagina de facebook a grupării din Trivale.

Îi știm și vom lua măsurile necesare de contracarare“

„Chiar dacă Craiova nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor, oricând poate face un meci bun. Are jucători care pot ieși din această pasă. Noi trebuie să fim foarte atenți. Îi știm și vom lua măsurile necesare de contracarare. Cred că nici adversarul nu se ia după locul nostru din clasament. Locul acela este trecător. Dacă o să câștigi, urci imediat în clasament, iar dacă pierzi, cobori la fel de repede. Sunt jocuri echilibrate în care nu contează foarte mult poziția din clasament. Eu cred că suntem luați în seamă de toți adversarii. Nu cred că până acum, cineva ne considera bătuți înaintea meciului. Ar face o mare greșeală”, a completat Andrei Prepeliţă.

Citeşte:
„U“ Craiova – FC Argeş / Corneliu Papură: „Cred că ne trebuie şi puţină şansă“

Face Mihai Rotaru primul pas spre împăcarea cu suporterii? Reghecampf, în tratative cu „U“ Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați...

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult...

ȘTIRI GdS