10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicușor Bancu: „Nu putem să ne creăm foarte multe ocazii și nu știm de ce“

Nicușor Bancu: „Nu putem să ne creăm foarte multe ocazii și nu știm de ce“

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a admis după remiza de la Giurgiu, 1-1 cu Astra, că echipa este într-o ușoară creștere ca joc, dar că nu a depășit problemele.

„Meciul trecut (cu Sepsi – n.r.) a fost unul slab, dar pot să spun că în această seară (luni – n.r.) ne-am îmbunătățit puțin jocul. În prima repriză am dominat de la un capăt la celălalt. Dar în cea de-a doua, din cauza momentelor dese de întrerupere, prea multe faulturi fluierate, nu am putut să ne facem jocul cum a trebuit. Probabil că în a doua repriză s-a fluierat prea des, se aruncau pe jos, trăgeau de timp, portarul a stat și 14 secunde cu mingea în mână și nu a fluierat. Nu știu ce să zic, el știe mai bine, că este arbitru. Nu știm ce să facem, suntem într-o pasă proastă și sperăm ca până la meciul următor să ieșim din ea“, a spus liderul alb-albaștrilor.

„Nu putem să ne creăm foarte multe ocazii și nu știm de ce. La antrenament pregătim bine jocul, ne iese aproape totul. Dar când vine meciul, aproape că nu mai putem să punem în practică și nu ne creăm ocazii cum făceam în partidele anterioare. Trebuie să lucrăm mai mult și să facem cumva să ieșim din această pasă“, a completat fundașul grupării din Bănie.

Nicușor Bancu: „Eu sper ca Mister să rămână“

Întrebat despre o posibilă înlocuire a lui Corneliu Papură, Nicușor Bancu a afirmat inițial că-l depășește o asemenea discuție, apoi s-a poziționat lângă antrenorul său, susținându-l.

„Nu știu ce să zic. Aici este decizia domnului Rotaru, a domnului antrenor. Ei vor sta la masă și vor decide ce se va întâmpla. Acum nu ne-au ieșit foarte bine meciurile, dar înainte am avut rezultate foarte bune cu Mister și în Europa. Eu sper ca Mister să rămână! Mă înțeleg foarte bine cu dânsul și sper să o scoatem la capăt împreună“, a subliniat căpitanul Științei.

Trebuie să ne adaptăm, pentru că suntem fotbaliști profesioniști“

Nicușor Bancu este conștient că abia acum începe greul și speră ca echipa să arate mult mai bine la meciul cu Viitorul.

„Încă nu am jucat foarte des. Noi am avut multe zile de pauză, dar de acum încolo o să vină meciurile din 3 în 3 zile. Terenurile sunt foarte proaste, este foarte frig afară, dar trebuie să ne adaptăm, pentru că suntem fotbaliști profesioniști. Ne gândim doar la victorie, ca și aici, dar nu întotdeauna iese calculul de acasă cu cel de pe teren. Sperăm ca sâmbătă, cu Viitorul, să ne iese jocul și să câștigăm“, a încheiat Nicușor Bancu.

Etapa a 17-a:

Sâmbătă, 16 ianuarie: Dinamo – Chindia Târgoviște 0-1.
Duminică, 17 ianuarie
: FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-1, Sepsi – CFR Cluj 0-1, Academica Clinceni – AFC Hermannstadt 0-0.
Luni, 18 ianuarie
: Poli Iași – FC Botoșani 0-1, Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 1-1.
Marți, 19 ianuarie
 – ora 17.00: FC Voluntari – UTA Arad, ora 20.00: FC Viitorul – FCSB.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS