11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAstra – „U“ Craiova | Valerică Găman: „Îmi pare rău că nu am câștigat“

Astra – „U“ Craiova | Valerică Găman: „Îmi pare rău că nu am câștigat“

Fundașul craiovean Valerică Găman, în prezent legitimat la Astra Giurgiu, a afirmat că după meciul cu Universitatea că este bun punctul obținut, dar că se putea bifa și o victorie.

„Îmi pare rău că nu am câștigat! Dacă intram cu 1-0 la pauză cred că ne impuneam. A fost un moment de neatenție și se întâmplă la fotbal. Dar e un punct bun. E important să nu pierzi. Orice punct luat împotriva unei echipe bune îți dă un moral bun. Cred că a fost și o lipsă de prospețime în ceea ce ne privește. Ei au avut mai mult timp de odihnă de la ultimul meci. Nu avem de ales, trebuie să ne adaptăm. Avem și un lot mai numeros acum, pentru că au mai venit niște jucători, sperăm să-i înregistreze cât mai repede și să ne ajute“, a spus Găman.

„Ni s-au promis niște lucruri și încă le așteptăm“

Valerică Găman a vorbit și despre situația Astrei din clasament, dar și despre problemele financiare care sunt la echipă.

„Trebuie să ne adaptăm și la situația asta (la lupta pentru evitarea retrogradării – n.r.). Probabil că este un an de reconstrucție, dar eu sper până la final că vom intra în play-off! Cred că diferența este destul de mică. Cu 2-3 meciuri câștigate consecutiv suntem și noi pe acolo. Noi muncim în fiecare zi și, până în ultima etapă, sperăm să intrăm în primele 6 clasate“, a spus Găman.

„Nu știu ce înseamnă liniștea… Ni s-au promis niște lucruri și încă le așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB“, a completat Valerică Găman.

Etapa a 17-a:

Sâmbătă, 16 ianuarie: Dinamo – Chindia Târgoviște 0-1.
Duminică, 17 ianuarie
: FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-1, Sepsi – CFR Cluj 0-1, Academica Clinceni – AFC Hermannstadt 0-0.
Luni, 18 ianuarie
: Poli Iași – FC Botoșani 0-1, Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 1-1.
Marți, 19 ianuarie
 – ora 17.00: FC Voluntari – UTA Arad, ora 20.00: FC Viitorul – FCSB.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS