17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAstra – „U“ Craiova | Marius Constantin: „Trebuie să avem inițiativa și să marcăm“

Astra – „U“ Craiova | Marius Constantin: „Trebuie să avem inițiativa și să marcăm“

-

Fundașul Universității Craiova, Marius Constantin, a reprezentat vestiarul la conferința de presă, de astăzi, premergătoare meciului cu Astra Giurgiu. Disputa din cadrul etapei a 17-a din Liga 1 este programată luni, 18 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Marin Anastasovici“.

„Ne antrenăm și sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor evoluții bune“

Marius Constantin a subliniat că Astra Giurgiu este o echipă tenace, dar că Știința trebuie să facă tot ce-i posibil și să-și adjudece cele 3 puncte.

Foto: Alex Vîrtosu

„Ne așteaptă un meci dificil. Spun asta și pentru că în ultima perioadă nu am avut evoluțiile pe care ni le dorim. Întâlnim o echipă care se organizează bine pe sistemul defensiv. Chiar dacă au primit 3 goluri cu FCSB, le-au primit târziu. Și pleacă foarte bine pe contraatac prin cele două aripi, Vali Gheorghe și Stahl. Budescu este un jucător imprevizibil. Oricând poate să inventeze ceva, să aibă o execuție, un șut sau o pasă… Mister ne-a făcut astăzi o vizionare. Ne-a arătat ce joacă ei, ne-a spus ce trebuie să jucăm noi și sperăm să punem în practică elementele lucrate la antrenament cât mai bine. Sunt chestiuni simple, dar știți cum este, lucrurile simple sunt cele mai complicate. Suntem pregătiți! Trebuie să tratăm meciul cu foarte mare seriozitate. Trebuie să fim concentrați și să facem totul pentru a ne ridica nivelul“, a spus Marius Constantin.

„Când nu se marchează este problema întregii echipe“

Fotbalistul Științei a comentat și pe lipsa golurilor și știe ce ar trebui să se întâmple la Giurgiu ca lucrurile să fie pe placul oltenilor.

„Trebuie să avem inițiativa în acest meci, să avem posesia, să ne creăm ocazii și să marcăm, ceea ce nu am prea făcut în ultimele meciuri. Când nu se marchează nu este neapărat vina atacanților sau a mijlocașilor ofensivi. Este o problemă a întregii echipe. Probabil că nici noi, din spate, nu construim cum ar trebui. Trebuie să fim mai concentrați de când pornim atacul, nu neapărat decât în fața porții adverse. Nu mă gândesc să marchez. Mă gândesc să ne îmbunătățim noi, ca echipă, dar și individual. Să facem mai mult! Dacă toți încercăm să facem mai mult, uniți, putem reuși“, a explicat fotbalistul Științei.

Marius Constantin: „Facem totul să îndreptăm jocul“

Apărătorul grupării din Bănie a admis că toată echipa este conștientă că lucrurile nu au mers bine în ultimul timp. Marius Constantin îi asigură în schimb pe suporteri că alb-albaștrii fac eforturi să etaleze un fotbal mult mai bun.

„Suntem conștienți că nu am avut în ultimele etape evoluțiile pe care le așteptați toți de la noi. Facem totul să îndreptăm jocul! Ne antrenăm și sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor evoluții bune. De săptămâna asta ni s-a alăturat un preparator fizic, care a venit de la Reading. Dar nu cred că își poate pune amprenta atât de repede. Nici nu o să aibă timpul necesar să lucreze în voie, pentru că se joacă foarte des, o să evoluăm și la 3 zile. Vor fi meciurile și multe antrenamente de refacere. Cine se va reface mai bine și va avea prospețime pentru meciul următor va avea și câștig de cauză“, a subliniat Marius Constantin.

„Nu suntem mulțumiți cu locul 3, nici cu locul 2, vrem să fim primii!“

Întrebat despre lupta pentru titlu, Marius Constantin l-a contrazis pe Ion Marin, care a exclus-o pe Craiova, și a punctat că Universitatea poate fi numărul 1 în România.

„Este părerea dumnealui. Noi de asta mergem în fiecare zi la antrenament. Nu suntem mulțumiți cu locul 3, nici cu locul 2, vrem să fim primii! Vom face totul pentru asta. Lupta pentru titlu se va duce în 3, dar, buneînțeles, este arbitrată indirect de celelalte echipe. Cu cât își fac treaba mai bine, cu atât ne încurcă mai tare“, a încheiat Marius Constantin.

Citește și: Liga 1 | „Săpăligă“ o scoate pe Universitatea Craiova din cursa pentru titlu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Anchetă DIICOT după ce un băiețel de 6 ani...

DIICOT a început o anchetă în Gorj, după ce...

ȘTIRI GdS