9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 | Eugen Neagoe: „Este jenant să fii tratat de maniera asta!“

Liga 1 | Eugen Neagoe: „Este jenant să fii tratat de maniera asta!“

Antrenorul formației Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, se simte nedreptățit înaintea meciurilor cu FCSB și „U“ Craiova. Primul este programat vineri, de la ora 20.00, pe Arena Națională. Cel cu gruparea din Bănie va avea loc luni, 18 ianuarie, pe teren propriu, de la ora 20.00, și va conta pentru runda 17.

„Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar nu am ce face. Sunt două jocuri în care plecăm, cel puțin din două puncte de vedere, cu șansa a doua. La primul joc, contra FCSB-ului plecăm cu șansa a doua pentru că întâlnim echipa de pe primul loc. Noi suntem în partea a doua a clasamentului. O altă chestiune importantă este că ei s-au pregătit pe terenuri bune, în Antalya. Iar noi pe sinteic sau pe terenuri mai puțin bune.

Cu cei de la Craiova, luni, la fel, avem două motive, chiar dacă ei s-au pregătit, ca și noi, în țară. Primul este că sunt echipa de pe locul 2 în acest moment, sau 3 dacă va câștiga CFR meciul cu Clinceni. Și al doilea este diferența mare de zile de recuperare. Ei au jucat marți și au 6 zile până la meciul de luni. Noi jucăm vineri seara și apoi luni. Deci diferența este destul de mare“, a explicat Eugen Neagoe, în cadrul emisiunii „Regiunea în obiectiv“, de la TVR Craiova.

„Asta este situația, dar nu putem să plângem! Dacă așa se fac programările, ce putem să spunem? Mai sunt și alte meciuri la fel, dar o să le disputăm și pe acelea. Nu este posibil ca echipa mea să joace în 9 zile 4 meciuri, iar unul dintre adversarii noștri joacă acele 4 etape în 13 zile. Este jenant să fii tratat de maniera asta!“, a completat Eugen Neagoe.

Citește și: Liga 3 | Mario Găman va striga adunarea săptămâna viitoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS