17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Mario Găman va striga adunarea săptămâna viitoare

Liga 3 | Mario Găman va striga adunarea săptămâna viitoare

Antrenorul formației CSO Filiași, Mario Găman, a stabilit ca liderul seriei a 6-a din Liga 3 să se reunească săptămâna viitoare în vederea reluării pregătirilor. Acesta a admis că lotul său va suferi mici modificări și nu s-a grăbit să ofere numele noi, întrucât nu s-au parafat înțelegerile.

„Reunirea echipei va avea loc miercuri, 20 ianuarie. Noutăți în privința lotului nu prea avem momentan. Deocamdată, oficial, nu a plecat nimeni. Cred însă că va pleca Aurel Lupu, pentru că a luat examenul și se va angaja în armată. Nu ne vom mai baza nici pe Ion Crețu, care a plecat în străinătate la muncă. În rest, vom vedea. De venit, deocamdată nu putem da vreun nume. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, dar nu s-a concretizat nimic. Mai așteptăm puțin. Nici nu ne aruncăm să dăm cu banii aiurea. Dacă nu reușim să aducem jucători care să ne ajute cu adevărat, mai bine stăm cuminți și mergem înainte cu lotul pe care-l avem și care este unul valoros. Spun asta și pentru că mai sunt doar opt etape din retur“, a explicat Mario Găman, pentru GdS.

Mario Găman a anunțat trei amicale

Mario Găman a anunțat și o parte dintre jocurile de verificare pe care le va susține CSO Filiași în perioada următoare.

„Am stabilit trei amicale până acum. Pe 3 februarie jucăm cu Pandurii, pe 13 cu CSM Slatina și pe 20 cu Petrolul Potcoava. Primele două o să le jucăm pe terenurile adversarelor, iar cu Potcoava la noi. Să vedem unde, că nu am vrea să stricăm gazonul în cazul în care este moale. O să căutăm și alți parteneri de antrenament, dar momentan astea sunt certitudinile. Ca idee, sper să avem lotul complet cât mai repede, ca să ne punem la punct cu totul, să reglăm jocul, pentru că ne dorim să avem un parcurs foarte bun și în retur“, a subliniat Mario Găman.

Campionatul de la Liga 3 se reia la mijlocul lunii martie.

Citește și: Paris Saint-Germain a câştigat Supercupa Franței

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS