17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalApără Tătărușanu! Românul a contribuit la calificarea Milanului în sferturile Cupei

Apără Tătărușanu! Românul a contribuit la calificarea Milanului în sferturile Cupei

AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu între buturi, a acces în sferturile de finală ale Cupei Italiei la fotbal, învingând formaţia Torino FC cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor scorul a fost egal, 0-0.

Gruparea „rossonera” îi poate mulţumi pentru această calificare lui Tătăruşanu, care a apărat unul dintre penalty-urile torinezilor, executat de venezueleanul Tomas Rincon. Milanezii au reuşit să transforme toate loviturile de la 11 m.

Portarul titular al lui AC Milan în campionat, Gianluigi Donnarumma, a fost eliminat în minutul 71 al jocului de pe San Siro, în timp ce se afla pe banca de rezerve, după ce a contestat o decizie a arbitrului de centru.

De menţionat că AC Milan, liderul campionatului italian, reuşise să o învingă cu 2-0 pe Torino FC, sâmbătă, în cadrul etapei a 17-a din Serie A.

Meciul de marţi a marcat revenirea lui Zlatan Ibrahimovic în atacul lui AC Milan, după o lună şi jumătate de pauză forţată, din cauza unei accidentări.

AC Milan va înfrunta în sferturile de finală câştigătoarea meciului dintre Inter Milano şi Fiorentina, care se va disputa astăzi.

Citește și: Atletico Madrid se distanțează pe primul loc în LaLiga. Victorie grea cu Sevilla

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS