10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României | S-au stabilit meciurile din faza optimilor de finală. Vezi programul!

Cupa României | S-au stabilit meciurile din faza optimilor de finală. Vezi programul!

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a jocurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Iată cum arată duelurile: Universitatea Cluj – UTA Arad, Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș, Dunărea Călărași – Turis Oltul Turnu Măgurele, ASU Poli Timișoara – Astra, Petrolul Ploiești – Poli Iași, Farul Constanța – Chindia Târgoviște, Dinamo – FCSB, FC Botoșani – Universitatea Craiova.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc pe 10 februarie, de la ora 13.30. Excepție vor face jocurile televizate, programul acestora urmând să fie stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

De menționat faptul că optimile se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Citește și: Liga 1 | Corneliu Papură, „urecheat“ de Comisia de Disciplină. Nici Marius Croitoru nu a scăpat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS