17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv | Papură i-a făcut loc lângă el lui Ionuț Stancu. Echipa a doua, fără „principal“!

Exclusiv | Papură i-a făcut loc lângă el lui Ionuț Stancu. Echipa a doua, fără „principal“!

Echipa secundă a Universității Craiova nu mai are antrenor principal! Asta pentru că Ionuț Stancu a fost chemat la echipa mare de Corneliu Papură, urmând să fie analist video.

Stancu îi ia locul lui Florinel Luță, care a fost înștiințat de curând despre decizia clubului. Acesta nu se știe însă ce-i rezervă viitorul.

„Da, așa este, nu mai sunt analistul video al echipei. Nu știu care este exact situația mea în momentul actual. Aștept să fiu chemat zilele următoare ca să discutăm, să vedem ce și cum“, a declarat Florinel Luță, pentru GdS.

Contactat telefonic, Ionuț Stancu nu a răspuns.

„Satelitul“ ar putea intra pe mâna lui Mugur Gușatu

Managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Dragoș Stăvaru, nu s-a pronunțat în privința postului de antrenor principal al „satelitului“. El ia în calcule ca echipa să fie preluată de către directorul tehnic, Mugur Gușatu. Stăvaru și-ar dori ca Florinel Luță să completeze corpul tehnic al academiei.

„O variantă ar fi ca echipa să fie condusă de Mugur Gușatu, care este director tehnic în prezent. O să discutăm acest aspect foarte curând și o să lămurim lucrurile. De săptămâna viitoare o să fim în focuri, privind organizarea. Ca idee, aș vrea să-l păstrăm pe Florinel Luță în cadrul academiei. Eu sunt încă în concediu și nu am discutat nimic cu nimeni momentan“, a comentat Dragoș Stăvaru, pentru GdS.

Universitatea II Craiova ocupă locul 8, din 10 echipe, în Liga a 3-a, seria 6. „Leuții“ au strâns 8 puncte în cele 10 etape susținute până acum. Campionatul se reia aproape de mijlocul lunii martie.

Citește și: Liga 1 | Universitatea Craiova merge la Buftea pentru amicalele cu Chindia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS