-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 | Trei absențe la reunirea Universității Craiova!

Liga 1 | Trei absențe la reunirea Universității Craiova!

-

Universitatea Craiova a demarat astăzi pregătirile pentru restul seonului în curs, unul la finele căruia ar vrea să sărbătorească titlul. Alb-albaștrii au susținut prima ședință de pregătire din 2021 s-a desfășurat în cantonamentul din Lunca Jiului și a fost închisă presei. Antrenamentul s-a făcut sub comanda lui Corneliu Papură și a staff-ului tehnic ce-l cuprinde de acum și pe Octavian Benga.

Cât despre lot, după lungi așteptări, departamentul comunicare ne-a indicat faptul că a fost prezentă aproape toată lumea. Excepție au făcut portarul Mirko Pigliacelli, fundașul Stephane Acka și mijlocașul Reagy Ofosu, care „au absentat motivat“.

Citește și: Universitatea Craiova, în cifre. Ce greu ne-a fost fără Elvir Koljic!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS