10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCorneliu Papură, despre meciul cu CFR Cluj: „Sper să facem un joc bun și să câștigăm“

Corneliu Papură, despre meciul cu CFR Cluj: „Sper să facem un joc bun și să câștigăm“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a susținut astăzi conferința premergătoare derbiului cu CFR Cluj, programat marți, de la ora 21.00, în Gruia.

„Este un meci împotriva unei echipe cu jucători foarte experimentați, campionii României. Ne așteaptă un meci dificil, cu siguranță. Sper să ne ridicăm la nivelul adversarei noastre și să facem un joc bun și să câștigăm. Nu este vorba despre nicio revanșă, e un meci de campionat, pur și simplu. Ce a fost nu mai contează. Important este să intrăm pe teren motivați, cu un moral bun, să dăm totul și să câștigăm. Vom vedea cum se vor comporta băieții. Eram la 60 de minute de a câștiga titlul și vom vedea ce orgoliu avem. Sper să fim la fel de agresivi ca echipa adversă. Orice victorie este un cadou pentru toți cei care iubesc echipa, dar este abia prima parte a campionatului și nu vom câștiga nimic acum. Este o luptă destul de lungă și trebuie să ne concentrăm pentru fiecare meci“, a declarat Papură.

Nu e timp de văicăreli

Corneliu Papură a subliniat că înfrângerea cu FCSB trebuie uitată rapid, chiar dacă a durut tare.

„Am avut 60 de minute în care adversarul nu ne-a fost superior. Dar au fost, într-adevăr, 30 de minute în care FCSB ne-a dominat total. Golul doi ne-a turnat plumb în picioare, dar nu este normal să cazi așa. Vom analiza totul și sper să găsim cauza pentru a putea remedia. Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să trecem peste tot ce a fost. În fotbal nu ai timp nici să te bucuri și nici să fi trist. Trebuie să te concentrezi pentru următorul meci. Acesta este cel mai important și cel mai bun lucru pe care-l poți face în momentul în care s-a terminat un joc. Trebuie să-l uiți cât mai repede, să îndrepți lucrurile rele și să te concentrezi pentru jocul următor“, a spus tehnicianul oltean.

„CFR nu a schimbat foarte multe lucruri din punct de vedere tactic de la venirea lui Edi Iordănescu. Abordăm fiecare meci în funcție de adversar și sperăm să găsim formula ideală de echipă și să avem o abordare bună pentru câștiga“, a mai spus Papură.

Octavian Benga, secundul cui?

Întrebat despre Octavian Benga, noul său secund de la Universitatea Craiova, Corneliu Papură a părut surprins de „știre“, deși informația a fost lansată chiar de Sorin Cârțu.

„Octavian Benga a fost la meci și va fi secund la prima echipă“, afirma Sorin Cârțu, după meciul cu FCSB, citat de Fanatik.

„Da? Nu știu ce… Eu numai la meciul cu CFR mă gândesc. După meciul cu CFR vom vedea ce nevoi sunt și ce se va întâmpla“, a comentat Papură, lăsând loc la interpretări.

Papură a explicat și absențele lui Acka și Mateiu de pe foaia de joc de la meciul cu FCSB, subliniind că aceștia nu sunt în conflict cu nimeni.

„Avem un lot de 24 de jucători. Doar 11 pot începe jocul, iar pe foaie putem să trecem 20. 4 vor fi tot timpul în afara lotului. Nu este absolut nimic cu Acka sau Mateiu. Nu s-a întâmplat nimic și este doar o opțiune pe care trebuie să o ai ca antrenor“, a punctat Corneliu Papură.

Citește și: Ștefan Vlădoiu: „Mergem la Cluj cu gândul să câștigăm, să ‘spălăm’ înfrângerea cu FCSB“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS