11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Universitatea II Craiova a zdrobit-o pe Academica II Clinceni

Liga 3 / Universitatea II Craiova a zdrobit-o pe Academica II Clinceni

Universitatea II Craiova a reușit să lege a doua victorie consecutivă. „Satelitul“ a câștigat mai mult decât categoric, cu 6-1, în fața echipei a doua a Academicii Clinceni, în etapa a 10-a din Liga 3, seria 6.

Golurile alb-albaștrilor de pe stadionul „Extensiv“ au fost marcate de Alexandru Capac (’12), Marian Danciu (’42, ’54), Robert Petre (’63), Alberto Călin (’66) și Ionuț Mitran (’82). Ilfovenii au redus din handicap prin Florian Voicu (’88).

Universitatea II Craiova: Laurențiu Popescu – Constantin Olteanu, Ionuț Mitran, Sebastian Nețoiu, Hristos Vadasis – Vladimir Screciu, Ionuț Popescu, Vasile Constantin – Robert Petre, Marian Danciu, Alexandru Capac. Au mai intrat: Cosmin Dobre, Remus Trancă, Remus Enache, Adrian Juncu, Alberto Călin. Antrenor: Ionuț Stancu.

Academica II Clinceni: Vasile Soare – Vanghele Ciobanu, Alexandru Bunga, Cristian Ghețu, Ciprian Gliga, Marius Mocanu, Andrei Șușu, Adrian Pereny, Bogdan Ilie, Andrei Gheorghiță, Andrei Moise. Rezerve: Alex Gherman – Fabian Voicu, Ștefan Cioran, Giani Paraschiv, Robert Jerdea, Eduard Rusu. Antrenor: Tudorel Baciu.

Ionuț Stancu, mulțumit de repriza a doua

Antrenorul formației Universitatea II Craiova, Ionuț Stancu, nu a fost pe deplin satisfăcut de cele văzute pe teren în prima repriză, dar a fost încântat de evoluția din cea de-a doua repriză.

„A ieșit bine, dar să știi că meciul nu a fost atât de ușor pe cât pare. Prima repriză a fost destul de echilibrată, ne-au pus ceva probleme, au avut și ei ocazii. În cea de-a doua repriză a fost totul ok. A fost un meci reușit, un meci bun. L-am avut și pe Screciu și s-a mișcat bine, la fel și Constantin… A fost a doua victorie consecutivă socotind meciul din Valea Ursului, deci suntem mulțumiți“, a declarat Ionuț Stancu, pentru GdS.

Pentru Universitatea II Craiova urmează restanța cu Sporting Roșiori, miercuri, de la ora 14.00, tot pe „Extensiv“, abia după vine vacanța.

„Am văzut câteva meciuri ale lui Sporting Roșiori și am pot spune că are o echipă experimentată, bună pentru Liga 3. Acum totul depinde de noi. Contează ca jucătorii care vin de la echipa mare să joace, să aibă ritm, iar cei care sunt copii să capete încredere și să crească ușor, ușor“, a comentat Ionuț Stancu.

Liga 3, seria 6 – etapa 10

Vineri, 13 octombrie: Flacăra Moreni – FC Pucioasa 1-3.
Sâmbătă, 14 octombrieUniversitatea II Craiova – Academica II Clinceni 6-1, CSO Filiași – CSM Alexandria 1-2.
21 noiembrie – ora 14.00: Unirea Bascov – Sporting Roșiori, Vedița Colonești – Petrolul Potcoava.

Clasament:
1.CSO Filiași 18 puncte (golaveraj 13-9)
2.Vedița Colonești 17 (20-8)
3.Flacăra Moreni 16 (17-14)
4.Sporting Roșiori 15 (16-7)
5.CSM Alexandria 15 (16-12)
6.FC Pucioasa 14 (15-13)
7.Unirea Bascov 12 (15-14)
8.Universitatea II Craiova 8 (18-20)
9.Petrolul Potcoava 8 (8-16)
10.Academica II Clinceni 4 (8-33).

Citește și: Liga 3 / CSO Filiași nu și-a atins scopul, dar și-a făcut norma de ratări

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS