14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Dan Nistor, coşmar pentru Dinamo!

Liga 1 / Dan Nistor, coşmar pentru Dinamo!

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Dan Nistor, nu şi-a primit banii de la Dinamo. În discuţie intră 20.000 de euro, conform deciziei Camerei Naţionale de Stingere a litigiilor (CNSL). Litigiul dintre cele două părţi a fost, astăzi, pe masa Comisiei de Disciplină. Aceasta a păsuit clubul din Capitală, anunţând o altă dată de judecare.

„Nistor Dan vs. FC Dinamo 1948 – neexecutare Hotărâre CNSL – Termen 21.10.2020“, se precizează pe site-ul LPF.

Clubul preluat recent de spanioli are o saptămână la dispoziţie ca să stingă datoria, în caz contrar va începe să aibă probleme. Conform regulamentului, dacă până la finalul termenului de 21 octombrie nu se vor achita banii, „câinii roşii“ vor primi o amendă de 7.000 de lei şi încă o perioadă de graţie de cinci zile pentru plata datoriei. Dacă tot nu se rezolvă, va urma o perioadă de graţie de 15 zile. Apoi vor începe depunctările, câte două puncte după fiecare săptămână în care Dan Nistor nu-şi primeşte banii.

Dan Nistor o poate taxa pe Dinamo şi pe teren

Reamintim că în ianuarie 2020 Dinamo l-a cedat pe Dan Nistor la Universitatea Craiova în schimbul a 275.000 de euro. Mijlocaşul a semnat un contract pe 3 ani cu Ştiinţa, având în Bănie un salariu de 14.000 de euro pe lună. El a luat şi 120.00 de euro ca primă de instalare la semnătură, conform Digi Sport.
Conducerea lui Dinamo îi promisese fotbalistului că-i virează datoria din salariile restante după ce se primesc banii de la Universitatea Craiova. Acest lucru nu s-a întâmplat şi de aceea s-a ajuns la judecată.

O viitoare întrevedere între Dan Nistor şi conducerea „câinilor“ va avea loc la finalul acestei săptămâni, la meciul direct dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Derbiul cu „câinii“ este programat duminică, 18 octombrie, de la ora 21.30, pe „Arena Naţională“.

Citeşte şi: Liga 1 / Cristiano Bergodi, sărbătorit în cantonamentul din Lunca Jiului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS