0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga 3 / CSO Filiaşi a ratat şansa de a ocupa fotoliul de lider (rezumat video)

Liga 3 / CSO Filiaşi a ratat şansa de a ocupa fotoliul de lider (rezumat video)

-

CSO Filiaşi a ratat şansa de a deveni liderul seriei a 6-a din Liga 3, după ce a pierdut duminică, surprinzător şi nemeritat, scor 1-2, în faţa formaţiei Vediţa Coloneşti. A fost un meci frumos, echilibrat, cu nerv, cu destule faze de poartă, dar al cărui rezultat, din păcate, este pus la îndoială de o fază suspectă de offside.

Doljenii au început bine meciul şi au irosit două ocazii bune, având şi o solicitare de penalti în minutul 4, după o intrare asupra lui Săulescu.

Gruparea din Olt a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Robert Stancu (’45+2). Acesta a îndeplinit o simplă formalitate după ce portarul Mario Enache îi respinsese şutul lui Robert Dalu.

Filieşenii au restabilit egalitatea prin Dragoş Săulescu, după o preluare bună în dreapta şi un şut la colţul lung (’54).

A urmat un joc pe contre, iar spre final, în minutul 85 mai exact, Vediţa a dat lovitura. Marius Savu a reluat cu capul, pe spate, o minge plouată, el aflându-se într-o poziţie suspectă de offside, vociferările gazdelor la adresa arbitrilor fiind în zadar.

VEZI REZUMATUL VIDEO ŞI DECLARAŢIILE ANTRENORILOR

CSO Filiaşi: Mario Enache – Marian Dănescu (’67, Sabin Lupu), Dragoş Circă, Eduard Dina, Cosmin Calu – Alex Armăşelu (’67, Andrei Şendroiu), Andrei Vaştag, Cristian Poiană – Dragoş Săulescu (’76, Ion Creţu), Alex Fotescu (’86, Cătălin Manolache), Vlăduţ Buţurcă (’46, Răzvan Vulpe). Antrenor: Mario Găman.

Vediţa Coloneşti: Florin Şerban – Silviul Pîslaru (’33, Cătălin Ion), Marius Savu, Ciprian Negoiţă, Florin Moise, Nicolae Rită, Alex Cincă, Ionuţ Mihai (’54, Mihai Gherghe), Gheorghe Aria, Robert Dalu, Robert Stancu. Antrenor: Bobi Verdeş.

Liga 3, seria 6 – etapa 5

Vineri, 9 octombrie: CSM Alexandria – Academica II Clinceni 5-2, Flacăra Moreni – Universitatea II Craiova 4-2.
Sâmbătă, 10 octombrie: Petrolul Potcoava – Unirea Bascov 0-1, FC Pucioasa – Sporting Roşiori 1-1.
Duminică, 11 octombrie: CSO Filiaşi – Vediţa Coloneşti 1-2.

Clasament:
1.Sporting Roşiori 11 (14-4)
2.Flacăra Moreni 11 (12-7)
3.Vediţa Coloneşti 11 (7-2)
4.CSO Filiaşi 9 (6-6)
5.Unirea Bascov 6 (8-8)
6.CSM Alexandria 5 (7-6)
7.FC Pucioasa 4 (6-7)
8.Petrolul Potcoava 4 (4-11)
9.Academica Clinceni II 4 (6-14)
10.Universitatea II Craiova 2 (7-12)

Etapa viitoare:

Vineri, 16 octombrie – ora 15.00: Unirea Bascov – Vediţa Coloneşti, Universitatea II Craiova – CSO Filiaşi, Academica II Clinceni – FC Pucioasa,
Sâmbătă, 17 octombrie – ora 15.00: Sporting Roşiori – Flacăra Moreni, Petrolul Potcoava – CSM Alexandria.

Citeşte şi: Liga Elitelor U19 / CSJ Ştiinţa U Craiova a spart gheaţa cu LPS Bihorul (galerie foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Polaris trebuie să scape în 3 luni Târgu Jiul...

Administratorul depozitului de gunoi de la Târgu Jiu are termen trei luni de zile pentru eliminarea poluării olfactive. Este înțelegerea la care s-a ajuns...

Peste 400 de mașini sunt abandonate pe domeniul public...

Peste 400 de mașini sunt abandonate în prezent pe domeniul public din Târgu Jiu. Este vorba de mașini care nu sunt folosite de proprietarii...

CEO a ajuns pe locul al doilea în topul...

Complexul Energetic Oltenia a urcat luni pe locul al doilea în topul producătorilor de energie electrică din țară. Pe prima poziție se află de...