11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Iași 1-0 / Marius Constantin, îngrozit după accidentarea lui Koljic

„U“ Craiova – Iași 1-0 / Marius Constantin, îngrozit după accidentarea lui Koljic

Fundașul Universității Craiova, Marius Constantin, a explicat sentimentele care l-au încercat în momentul accidentării lui Elvir Koljic, în timpul meciului cu Poli Iași. Apărătorul Științei a spus să zgomotul rupturii s-a auzit până la el și, efectiv, l-a îngrozit.

„Din păcate, accidentarea lui Elvir Koljic nu ne lasă nici măcar să ne bucurăm. Am sperat să nu fie așa de grav. S-a auzit o trosnitură și am sperat să fie impactul dintre ghete, nu oasele jucătorului nostru. Păcat. Era într-un moment foarte bun, păcat pentru el, păcat pentru noi, ca echipă, pentru conducere, pentru că era un jucător urmărit de mai multe cluburi. E un jucător pentru care existau mai multe oferte și nu în ultimul rând, e un jucător esențial în angrenajul nostru. Și el, și Cicâldău și orice jucător de la mijloc în sus au ieșit la rampă în mai multe meciuri. Vom încerca să suplinim lipsa lui poate cu un joc nici nu știu cum să-i spun…“, a explicat Marius Constantin, la Digi.

Și Andrei Cristea a fost marcat

Căpitanul formației Poli Iași, fost component al Universității Craiova, Andrei Cristea, a fost marcat de accidentarea bosniacului.

„Au fost momente grele, tensionate. Este regretabil ce s-a întâmplat în acest meci. Îmi pare foarte rău de ce a pățit Elvir Koljic. Este cel mai bun atacant din campionatul nostru. Îl știu foarte bine pe Koljic, sper ca el să-și revină cât mai repede. Nu este ușor să vezi cum un coleg de-al tău își fracturează tibia! Urma să plece în străinătate, pentru că valoarea lui este mult peste cea a jucătorilor din România. În momentul de față rămân doar scuzele. Îi doresc să treacă cât mai repede peste acest moment, să revină pe teren și să câștige campionatul“, a spus Andrei Cristea.

Citește și: Știința a câștigat cu moldovenii, dar l-a pierdut pe Koljic!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS