5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Valentin Mihăilă, spre Parma? Sorin Cârţu: „Nu e nicio ofertă scrisă!“

Liga 1 / Valentin Mihăilă, spre Parma? Sorin Cârţu: „Nu e nicio ofertă scrisă!“

Reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunţat că oficialii Parmei s-ar fi înţeles deja cu omologii lor de la Universitatea Craiova în privinţa transferului lui Valentin Mihăilă. Acesta a menţionat că suma de transfer al mijlocaşului de 20 de ani s-ar ridica la 7-8 milioane de euro.

„Parma: negocierile pentru Mihailă s-au încheiat! (…) O operațiune în valoare de aproximativ 7/8 milioane de euro pentru Parma, care a cumpărat unul dintre cei mai talentaţi tineri români. Crescut în sectorul de tineret al Craiovei, Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se mândrește deja cu 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un titular al echipei naționale a României U21: a jucat în șase meciuri şi a marcat cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei“, a scris Gianluca Di Marzio.

Interesul Parmei pentru Mihăilă a fost confirmat şi de un apropiat al jucătorului. Acesta a dorit să rămână în anonimat şi susţine că şansele ca „Ţintă“ să ajungă în Italia sunt foarte mari.

Sorin Cârţu păstrează suspansul

Contactat telefonic de GdS, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a spus: „Am văzut ce a apărut, dar nu e nicio ofertă scrisă, ca să discutăm despre asta. Nu ştiu dacă sunt discuţii sau nu, dar vorbeşti despre un eventual transfer când este o ofertă scrisă. Până atunci, nu“.

Reveritor la meciul din această seară, cu Poli Iaşi, Sorin Cârţu s-a arătat optimist: „Ne dorim să câştigăm, să ne continuăm parcursul ăsta bun. Dar ştii cum e cu meciurile astea: noi vrem, dar să vedem ce pot şi adversarii. Vedem ce va fi“.

Valentin Mihăilă (20 ani, 1.80 metri) este evaluat de Transfermarkt la 2.5 milioane de euro.

Până la concretizarea şi oficializarea transferului la Parma, Valentin Mihăilă are probleme medicale și se află în Germania pentru a se trata de pubalgie. În lipsa lui „Ţintă“, Cristiano Bergodi poate apela pentru acel post la Ştefan Baiaram şi chiar la Andrei Burlacu, revenit în Bănie.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Poli Iaşi / Victor Naicu nu le dă nicio şansă moldovenilor în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS