16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Craioveanul Adrian Stoian a semnat cu FC Viitorul

Liga 1 / Craioveanul Adrian Stoian a semnat cu FC Viitorul

FC Viitorul Constanţa a anunţat, astăzi, transferul jucătorului Adrian Stoian. Mijlocașul craiovean a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

„M-a convins faptul că anul trecut mă antrenasem o perioadă de timp cu echipa, dar şi profesionalismul care este aici. Tot ceea ce a făcut Viitorul în anii ăştia m-a făcut să mă alătur acestei echipe. Viitorul a avut un început mai lent, dar e normal, pentru că trebuie să înţelegem ideile noului antrenor. Însă, văzând grupul, cred că va fi un sezon foarte productiv pentru noi. Nici calendarul nu a ajutat foarte mult. Eu momentan îmi propun să evoluez cât mai bine, apoi vom vedea. Dacă echipa va merge bine, şi pe plan personal va fi OK“, a declarat Stoian.

Adrian Stoian (29 de ani) evoluează ca mijlocaş şi are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A.

Format la Academia „Gică Popescu“, Stoian a mai evoluat pentru AS Roma, Pescara, Bari, Genoa, Chievo Verona, Crotone, FCSB şi ultima oară pentru Livorno.

Adrian Stoian are şi două selecţii la naţionala României. 

Citește și: Liga 1 / Cicâldău i-a încântat pe oficialii LPF. Vezi echipa etapei a 5-a!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS