12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Koljic s-a abonat la echipa etapei. Cicâldău vine tare din urmă

Liga 1 / Koljic s-a abonat la echipa etapei. Cicâldău vine tare din urmă

LPF a anunţat astăzi echipa etapei a 4-a din Liga 1. Evoluţiile bune din meciul cu FC Voluntari, concretizate şi cu două goluri frumoase, i-au propulsat pe Alexandru Cicâldău şi Elvir Koljic în unsprezecele LPF. Dacă în cazul lui „Cic“ este o premieră în acest sezon, pentru „Dragon“ este a treia prezenţă consecutivă. Koljic a mai prins unsprezecele LPF în rundele 2 şi 3. În precedenta a fost însoţit şi de antrenorul Cristiano Bergodi.

Iată cum arată echipa etapei a 4-a:

PORTAR:

Cătălin Straton (FCSB / 30 de ani). Transferat de la marea rivală cu doar câteva zeci de ore înaintea meciului cu FC Argeş, experimentatul portar a avut 4 intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor.

FUNDAŞI:

Răzvan Onea (Poli Iaşi / 22 de ani). A avut o evoluţie curajoasă pe toată durata partidei. A înscris primul său gol în Liga 1, reuşita sa fiind una de 3 puncte.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani). Formează cu Paulo Vinicius cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga 1. Şi în acest joc, apărătorul clujenilor a fost imposibil de depăşit.
Ante Puljic (Dinamo / 32 de ani). S-a remarcat prin plasamenentul foarte bun. Este un jucător pe placul lui Contra, un mobilizator în momentele cheie.
Mario Camora (CFR Cluj / 33 de ani). Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre un nou succes fără gol primit. A ajuns la 272 de meciuri disputate pentru CFR în campionat, cele mai multe jucate de un fotbalist în tricoul grupării ardelene.

MIJLOCAŞI:

Andrei Ciobanu (Viitorul / 22 de ani). A reuşit primul gol din acest sezon şi al 8-lea în 79 de meciuri disputate în CASA Liga 1. Este un mijlocaş cu şut foarte bun.
Alexandru Cicâldău („U“ Craiova / 23 de ani). A fost din nou decisiv pentru alb-albaştri. A ajuns la 21 de goluri marcate pe prima scenă din România, dintre care 10 în anul calendaristic 2020.
Juan Camara (Dinamo / 26 de ani). A marcat, a pasat decisiv şi a scos un penalti. Este un fotbalist foarte interesant, trecut şi pe la FC Barcelona, care creşte valoarea lotului roş-albilor.

ATACANŢI:

Dennis Man (FCSB / 22 de ani). A înscris prima triplă din carieră în Liga 1, în chiar meciul 100 jucat în principala competiţie internă. Are un început de sezon foarte bun, cu 8 goluri şi 3 pase decisive în 6 jocuri bifate pentru roş-albaştri în toate competiţiile.
Elvir Koljic („U“ Craiova / 25 de ani). Un atacant fantatic, letal în faţa porţii adverse! A înscris în fiecare rundă din acest sezon. Este unul dintre principalii candidaţi la titlul de golgheter.
Andrei Sîntean (FC Hermannstadt / 21 de ani). A scos penalti, apoi a marcat un gol foarte frumos, direct din lovitură liberă. Este unul dintre cei mai buni jucători din lotul sibienilor în acest start de sezon.

ANTRENORUL ETAPEI:

Daniel Pancu (Poli Iaşi / 43 de ani). Deşi ieşenii au fost conduşi de două ori pe tabelă, Pancu a găsit de fiecare dată soluţii. Victoria de la Arad i se datorează în mare parte!

Citeşte şi: Cristiano Bergodi „tremură“ când vine vorba de Koljic. Laude şi pentru Cicâldău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS