19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Cristiano Bergodi „tremură“ când vine vorba de Koljic. Laude şi pentru Cicâldău

Liga 1 / Cristiano Bergodi „tremură“ când vine vorba de Koljic. Laude şi pentru Cicâldău

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, se bucură din plin de pofta de gol a doi dintre titularii săi. Principala „gură de foc“ a Ştiinţei este Elvir Koljic, care a ajuns la cota 5, cu reuşita din meciul cu FC Voluntari. Tehnicianul italian se teme să-l laude pe „Dragon“ şi nu pentru că şi-ar lua-o în cap, ci de teamă că ar putea invoca ghinionul şi s-ar putea accidenta, cum s-a mai întâmplat. Altfel, Bergodi consideră că Elvir Koljic este cel mai bun atacant din ţară.

„Nu vreau să vorbesc prea frumos, de teamă că vine ghinionul. Dar eu zic că Elvir este un jucător foarte bun, important. Cred că poate ajunge la o cotă mare de goluri într-un campionat. Asta pentru că a început foarte, foarte bine. Sper că nu se opreşte aici. E unul dintre cei mai buni atacanţi, poate cel mai bun din România“, a declarat antrenorul grupării din Bănie.

Cristiano Bergodi: „Exersează mult la antrenament acest procedeu“

Cristiano Bergodi l-a lăudat şi Alexandru Cicâldău după reuşita cu FC Voluntari şi este convins că decarul Ştiinţei va „recidiva“ mereu. „Cic“ are două goluri în actualul sezon.

„Cicâldău, prin acest gol, mi-a amintit de golul pe care ni l-a dat când eram la Voluntari. La fel a fost, peste zid. A marcat foarte frumos. Cicâldău execută foarte bine aceste lovituri libere. Exersează mult la antrenament acest procedeu şi reuşeşte să-şi îmbunătăţească şutul. Mă bucur că a dat gol, pentru că era un jucător care putea să nu joace în acest meci după lovitura primită în cap la Constanţa. Sunt bucuros pentru el şi sunt bucuros pentru toată echipa“, a subliniat Cristiano Bergodi.

Atât Elvir Koljic (25 ani), cât şi Alex Cicâldău (23 ani) se bucură de atenţia multor cluburi din Europa. Bosniacul se află sub contract cu Universitatea Craiova până în 30.06.2025 şi este evaluat de Transfermarkt la 1.800.000 de euro. La rândul său, Cicâldău mai are contract până în 2022, iar cota sa de piaţă este de 5.000.000 de euro.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Voluntari 2-1 / Cristiano Bergodi: „Am câștigat meritat!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS