10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Călin Cojocaru nu se simte vinovat de parcursul pandurilor

Liga 2 / Călin Cojocaru nu se simte vinovat de parcursul pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a suferit sâmbătă o nouă umilinţă, 0-4 cu Concordia, la Chiajna. La finalul întâlnirii, antrenorul gorjenilor, care ocupă ultimul loc după primele patru etape, Călin Cojocaru, a afirmat că nu se simte vinovat de parcursul slab de până acum. El consideră că are circumstanţe atenuante.

„După aspectul rezultatelor, antrenorul este vinovat tot timpul. Şi e normal lucrul ăsta. Având în vedere circumstanţele şi ceea ce face antrenorul la Pandurii nu cred că poate să aibă vreo vină. Când el se ocupă şi de alte aspecte pentru a exista şi a funcţiona clubul ăsta şi, sper eu, pentru a ajunge la nivelul la care a fost… Dacă m-aş fi ocupat efectiv de pregătirea echipei şi aş fi avut tot lotul la dispoziţie, ca să bag în teren unsprezecele corect, mă mai gândeam. Nici mie nu-mi convine situaţia. Chiar dacă nu am antrenat la echipe mari şi nu am venit cu un CV important, nici mie şi cred că nimănui nu i-ar plăcea să piardă. Şi nu cu 4-0, nici cu 1-0“, a declarat Călin Cojocaru, pentru Radio Accent.

„În primul rând trebuie să legitimăm toţi jucătorii şi să mai aducem unul, doi fotbalişti cu experienţă. La Chiajna ne-am creat ocazii de joc şi ne-am apărat mai sus în teren, dar cum primim primul gol, picăm. Asta pentru că avem un lot foarte tânăr“, a mai spus antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

În runda viitoare, Pandurii Târgu Jiu va primi vizita formaţiei CS Mioveni. Meciul este programat sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11.00, pe „Municipal“.

Citeşte şi: Liga 2 / Mihai Ianovschi: „Am demonstrat că avem un grup unit şi frumos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS