22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJustin Ștefan anunță noi cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova! (UPDATE)

Justin Ștefan anunță noi cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova! (UPDATE)

Cu aproape toată conducerea în spital, Universitatea Craiova se confruntă acum cu noi cazuri de coronavirus și în cadrul staff-ului tehnic. Dezvăluirea a fost făcută astăzi, de secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

„Din păcate, au apărut două noi cazuri de Covid-19 la Universitatea Craiova. Ambii fac parte din staff-ul tehnic, dar nu este vorba de Cristiano Bergodi“, a declarat oficialul LPF în cadrul unei emisiuni la Digi.

Acesta a mai spus că nu va dezvălui identitatea celor doi și că lasă asta în seama clubului.

UPDATE: Conducerea Științei a reacționat

Oficialii clubului Universitatea Craiova au emis în urmă cu puțin timp un comunicat în care confirmă îmbolnăvirile, dar nu oferă nume.

„În cursul zilei de ieri a avut loc o nouă testare COVID-19 și întreg lotul de jucători este negativ. Două persoane din cadrul staff-ului auxiliar au fost depistate pozitiv, fiind asimptomatice“, precizează clubul.

Se pare însă că este vorba despre fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea (foto mai jos, stânga) și Radu Rinderiu, tot un kinetoterapeut.

Istoricul îmbolnăvirilor cu Covid-19

Reamintim că antrenorul Cristiano Bergodi a fost deja contaminat. El a stat în carantină chiar înainte de startul actualei ediții de campionat, cât timp echipa a fost în cantonament în Austria.

Apoi, conducerea oltenilor, în frunte cu patronul Mihai Rotaru, a fost contaminată cu Covid-19. Acționarul grupării din Bănie a fost internat la terapie intensivă, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Rotaru s-ar fi confruntat cu o formă mai agresivă a virusului SARS-CoV-2, acesta având simptome puternice.

Pe lângă Mihai Rotaru au fost internați la Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“ din Craiova alți conducători olteni, care acum sunt bine. Este vorba despre președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu.

În trecut au mai fost depistați preparatorul fizic Cornel Blejan și directorul sportiv Lucian Pretorian.

Citește și: 15.000 de fani ai lui Bayern ar putea fi prezenţi pe stadion la meciul cu Schalke

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS