17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova - Viktoria Plzen 0-2, în primul amical din Austria

Universitatea Craiova – Viktoria Plzen 0-2, în primul amical din Austria

Universitatea Craiova a pierdut, astăzi, primul joc amical pe care l-a disputat în Austria, în cantonamentul premergător noului sezon. Știința a cedat cu 0-2 în meciul cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, după o partidă în care nu s-a urmărit în special rezultatul final, ci jocul prestat de băieți. Partida s-a disputat pe stadionul „Schwaz”.

Golurile învingătorilor au fost reușite de Cermak (20) și Alvir (80).

Dacă în prima repriză alb-albaștrii au irosit o singură ocazie mare, prin Cicâldău, care a trimis un șut în portarul advers din centrul careului, în partea secundă lucrurile s-au mai schimbat. Trupa pregătită la acest joc de „secundul” Dragos Bon a ieșit la joc, a schimbat mai multe pase de efect și a încercat să facă presiune la poarta adversă. De menționat că Marius Constatin, unul dintre jucătorii noi ai Universității Craiova, a fost titular cu Plzen.

În minutul 60, în teren și-au făcut apariția și jucătorii care nu au evoluat de la începutul meciului în tricoul Craiovei. De asemenea, Alexandru Tudorie și Paul Papp au apărut pentru prima dată în echipa Craiovei.

Finalul de joc nu a adus foarte multe oportunități de gol pentru niciuna dintre cele două formații, dar, în cele din urmă, Plzen a reușit să-și dubleze avantajul. Alvir a scăpat singur cu portarul Popescu, l-a executat cu un șut la firul ierbii și a stabilit scorul final, 2-0.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli (60, Popescu) – Vlădoiu (60, Papp), Bălașa (60, Screciu), M. Constantin (60, Acka), Bancu (60, Vătăjelu) – Mateiu (Danciu), Nistor (60, Mitran), Cicâldău – Ivan (60, Bărbuț), Koljic (60, Tudorie), Mihăilă (60, Baiaram).

Viktoria Plzen: Ales – Hejda, Limbersky, Reznik, Brabec – Kayamba, Kopic, Bucha, Kalvach, Cermak – Beaugel.

Pentru Știința va urma cel de-al doilea joc amical din Austria. Alb-albaștrii se vor duela sâmbătă, de la ora 18.00, cu formația WSG Tirol.

Citește și: LPF a anunţat programul primei etape din noul sezon. Vezi când joacă Ştiinţa!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS