5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPaul Papp și Alexandru Tudorie, la o semnătură de Universitatea Craiova

Paul Papp și Alexandru Tudorie, la o semnătură de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este aproape de primele transferuri ale perioadei de mercato din vară. Paul Papp, fundaș central rămas liber de contract după despărțirea de Sivasspor și Alexandru Tudorie, atacantul celor de la FC Voluntari sunt în negocieri avansate cu formația alb-albastră.

Paul Papp nu a avut un sezon foarte bun în Turcia, deși echipa lui, Sivasspor, a terminat campionatul pe locul 4. Fundașul s-ar putea întoarce în România după patru ani.

„Mulțumesc Sivasspor pentru tot ce mi-ai oferit! A fost o onoare să evoluez pentru acest club și pentru oraș! Contractul meu s-a încheiat și aș dori să urez tuturor mult succes în următorul sezon și în Europa League! Sper să ne revedem! Toate cele bune președintelui clubului și întregului staff! Vă iubesc!”, a scris Papp pe un site de socializare după despărțirea de Sivasspor.

De asemenea, atacantul Alexandru Tudorie este dorit în Bănie. Jucătorul de 24 de ani a evoluat ultima dată la FC Voluntari, echipă pentru care a bifat 77 de meciuri şi a marcat 26 de goluri. 

Citește și: CSM Slatina a promovat oficial în Liga 2. Dublă victorie la baraj cu Progresul Spartac

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS