11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRăzvan Burleanu: Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare în Liga 1

Răzvan Burleanu: Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare în Liga 1

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, la finalul şedinţei Comitetului de Urgenţă al FRF, că vor exista dificultăţi financiare în viitorul sezon al Ligii I. De asemenea, acesta a mai spus că federaţia recomandă cluburilor să fie precaute pentru a menţine stabilitatea financiară la un nivel optim.

„Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare. Trebuie să fii nebun să crezi că situaţia de dinainte de criză va fi aceeaşi. Când vorbim de pierderi, în primul rând nu am mai putut avea aceleaşi venituri din ticketing. În acelaşi timp, cheltuielile pentru cluburile noastre au crescut în această perioadă cu aceste măsuri sanitare. Şi fereastra de transferuri va fi influenţată. Ne aşteptăm ca banii care vor fi în piaţă să fie mult mai puţini decât în fereastra de transferuri din anul anterior. Prin urmare, trebuie să gestionăm această situaţie cu mare atenţie. Noi invităm cluburile să fie precaute în următoarea perioadă, astfel încât să menţinem această stabilitate financiară, care este una destul de sensibilă. Dacă în primăvară nu am fi extins termenul pentru licenţieri, astăzi am fi avut mult mai multe cluburi care nu şi-ar fi luat licenţa de Liga I”, a declarat oficialul FRF.

Burleanu a mai menţionat că federaţia va susţine prezenţa spectatorilor pe stadioane doar atunci când va exista o siguranţă în ceea ce priveşte sănătatea.

„Ne dorim ca suporterii să revină cât mai curând pe stadion. În acelaşi timp, noi, ca federaţie vom susţine prezenţa suporterilor pe stadioane doar atunci când vom fi siguri că nu există niciun risc în ceea ce priveşte sănătatea acestora”, a adăugat Răzvan Burleanu.

Citeşte şi / FRF a decis: Liga 1 se extinde la 16 echipe. Dinamo s-a salvat in extremis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS