17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu e foc și pară: „Vrem ca totul să fie corect!“

Sorin Cârțu e foc și pară: „Vrem ca totul să fie corect!“

Președintele echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, este profund dezamăgit de cele petrecute astăzi, cu amânarea partidei dintre FCSB și CFR Cluj. Conducătorul Științei a punctat că din această situație, cea mai dezavantajată echipă este cea a lui Cristiano Bergodi. 

„Suntem nemulțumiți. Craiova și-a câștigat dreptul să lupte pentru titlu, care este obiectivul maxim. Vrem să avem șanse egale cu cei de la CFR Cluj! Nu vrem să dăm în nimeni, în FRF sau în LPF, dar cerem să fim tratați la fel. Vrem ca totul să fie corect, vrem ca programul să fie corect. Nu este normal ca ei să joace meciul cu FCSB după ce se joacă finala Cupei și după ce noi ne jucăm meciurile pe care le mai avem. E inadmisibil la acest nivel! Trebuie să se găsească o altă variantă“, a spus Sorin Cârțu, pentru ProSport.

„Soluția corectă? Ori să se amâne și meciul nostru cu Botoșani pentru ziua când va juca FCSB, ori să nu se mai joace finala Cupei săptămâna care vine. Să îi testeze pe cei de la CFR Cluj din nou și, dacă sunt ok, să joace zilele următoare cu FCSB. Ce se întâmplă dacă Păun iese negativ la testul de mâine? Ne putem gândi și alte lucruri apoi? Că e totul cusut cu ață albă? Nu vrem să ne gândim așa, de aceea vrem să fie totul corect. În plus, cerem ca toate echipele din play-off să facă din nou teste, luni. Craiova e dezvantajată și nu e ceva normal“, a completat Sorin Cârțu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS