17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Meciul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. S-a descoperit un caz de Covid în tabăra ardelenilor

Liga 1 / Meciul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. S-a descoperit un caz de Covid în tabăra ardelenilor

Problemele legate de Covid-19 continuă în Liga 1. Un fotbalist al formației CFR Cluj a fost testat pozitiv la noul coronavirus, informează Digi Sport. Astfel, meciul din această seară, FCSB – CFR Cluj, programat de la ora 21.00, pe „Arena Națională“ nu se va mai disputa.

Se pare că jucătorul în cauză ar fi Alexandru Păun, fotbalist originar din Drăgășani.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat cazul de Covid de la CFR Cluj:

„Momentan a fost un rezultat pozitiv confirmat telefonic. Astăzi dimineață, un jucător a prezentat simptome specifice COVID-19, respectiv febră peste 38 de grade. A fost testat de urgență, rezultatul este pozitiv. Așteptăm buletinul de analiză cu parafa medicului și, după asta, amânăm meciul de astăzi. A crescut numărul de cazuri și în țară, jucătorii sunt rezistenți. Probabil mulți dintre ei nu prezintă simptome clare și atunci e un risc mult mai mare să se îmbolnăvească“, a declarat Justin Ștefan.

Vineri seară şi azi, alţi patru jucători de la Dinamo au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Astfel, numărul cazurilor de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la 10, situaţie fără precedent în sportul de la noi!

Citește și: Botoșani – Universitatea Craiova | Bergodi: Ne dorim cu toții să câștigăm acest meci!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS