22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Bergodi, fără doi jucători. Vezi cine a supervizat şedinţa de astăzi!

„U“ Craiova – FCSB / Bergodi, fără doi jucători. Vezi cine a supervizat şedinţa de astăzi!

Liderul Ligii 1, Universitatea Craiova, a demarat pregătirile pentru meciul cu FCSB în această dimineaţă. Cu zâmbetul pe buze şi odihniţi după cele câteva zile de pauză, alb-albaştrii au arătat o mare poftă de fotbal.

Cum importanţa jocului cu „oastea“ lui Gigi Becali este uriaşă, la prima şedinţă a săptămânii s-a prezentat şi finanţatorul Mihai Rotaru. De regulă acesta lua pulsul echipei la ultimele lecţii de dinaintea meciurilor, când se făceau retuşurile. Acum a simţit, probabil, nevoia să fie şi mai aproape de băieţii lui Cristiano Bergodi. Şi pentru că tot am pomenit numele antrenorului italian, trebuie spus că acesta s-a întreţinut cu Mihai Rotaru preţ de două ture de teren. Asta exact la începutul antrenamentului, cât timp s-au încălzit alb-albaştrii sub comanda celorlalţi membrii ai staff-ului.

De menţionat faptul că la acest prim antrenament au existat şi doi fotbalişti menajaţi. Primul este fundaşul Alexandru Măţel, care s-a pregătit sub atenta supraveghere a kinetoterapeutului Cătălin Tudor. A făcut alergări cu diverse teme şi a lovit în partea a doua şi mingea.

Cel de-al doilea jucător trecut în „rezervă“ a fost fundaşul central Mihai Bălaşa, care s-a accidentat la coapsă la încălzirea de dinaintea meciului de la Mediaş. El a transpirat astăzi la sala de forţă şi va fi supravegheat pe staff-ul medical în această perioadă.

Universitatea Craiova o întâlneşte pe FCSB duminică, 12 iulie, de la ora 21.00 (live text pe gds.ro), pe stadionul „Ion Oblemenco“. Confruntarea din Bănie contează pentru runda a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

În momentul de faţă, clasamentul play-off-ului se prezintă astfel:
1.„U“ Craiova 38 puncte (golaveraj 12-10)
2.CFR Cluj 37 (9-6)
3.Astra 29 (8-8)
4.FCSB 28 (11-10)
5.Botoșani 28 (6-8)
6.Mediaș 25 (4-8)

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS