17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEdi Iordănescu a analizat lupta pentru titlu. Vezi ce spune despre „U“ Craiova şi CFR Cluj!

Edi Iordănescu a analizat lupta pentru titlu. Vezi ce spune despre „U“ Craiova şi CFR Cluj!

Antrenorul Edward Iordănescu a apărut astăzi în presă pentru prima dată de la despărţirea de Gaz Metan Mediaş. El a vorbit, printe altele, şi despre lupta pentru titlu din Liga I, analizând cu atenţie cum se prezintă echipele CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

„Clar este o lupă în doi, la ‘baionetă’. Sut meciuri grele pentru ambele echipe. Ambele întâlnesc FCSB, iar Craiova va merge şi la Botoşani. CFR mi se pare o echipă foarte echilibrată şi aşezată. Până acum am văzut o echipă care ştia să gestioneze meciurile decisive şi care greu primea gol. Apoi, luaţi meciul direct şi o să vedeţi că de la 2-0 s-a făcut 2-2 şi apoi cei de la CFR au stat cu piciorul pe acceleraţie, ca să câştige. Putea să menţină egalul, ar fi fost un punct foarte important. Dar a luat gol şi deodată clasamentul s-a schimbat“, a spus Edi Iordănescu, la Digi.

„Craiova e echipa cu mai mult entuziasm, mai mult elan. Pare că este anul său. Este un club bine structurat, cu condiţii foarte bune, cu o ierarhie bine structurată. Spre deosebire de meciul CFR – Universitatea, la cel cu Gaz Metan a arătat ceva slăbiciuni şi de aceea nu pot spune că va merge en fanfare până la final“, a completat Edi Iordănescu.

Programul Craiovei: FCSB – acasă, FC Botoşani – deplasare, Astra – deplasare, CFR Cluj – acasă.

Programul CFR-ului: Gaz Metan Mediaş – acasă, FCSB – deplasare, FC Botoşani – acasă, „U“ Craiova – deplasare.

Clasament play-off, după etapa 6:
1.„U“ Craiova 38 puncte (golaveraj 12-10)
2.CFR Cluj 37 (9-6)
3.Astra 29 (8-8)
4.FCSB 28 (11-10)
5.Botoșani 28 (6-8)
6.Mediaș 25 (4-8)

Citeşte şi: „U“ Craiova / Bergodi a stabilit programul de pregătire pentru meciul cu FCSB

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS