11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Alex Cicâldău şi Elvir Koljic s-au impus în echipa etapei

Liga 1 / Alex Cicâldău şi Elvir Koljic s-au impus în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat astăzi echipa etapei a 4-a din play-off, respectiv a a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Victoria înregistrată cu Astra, scor 2-1, i-a propulsat Universităţii Craiova doi fotbalişti în unsprezecele forului, pe mijlocaşul Alex Cicâldău şi atacantul Elvir Koljic.

Iată cum arată unsprezecele LPF-ului:

PORTAR:

Roland Niczuly (Sepsi / 24 ani). A apărat un penalti şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit din plin la succesul covăsnenilor.

FUNDAŞI:

Gabriel Matei (Academica / 30 ani). A făcut un joc fără greşeală în defensivă, iar în ofensivă şi-a adus contribuţia cu pasa decisivă oferită lui Vojtus.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 ani). Este stâlpul defensivei clujenilor, cea mai bună din Liga 1! Prinde pentru a 5-a oară echipa etapei.
Răzvan Patriche (Academica / 34 ani). Căpitanul grupării din Clinceni şi-a coordonat excelent colegii din apărare. Ilfovenii au bifat al 2-lea meci consecutiv fără gol încasat.
Florin Ştefan (Sepsi / 24 ani). A dominat flancul stâng. Şi-a trecut în cont şi primul gol din acest sezon în Liga 1.

MIJLOCAŞI:

Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 ani). A fost decisiv pentru a doua etapă a rând. A strâns în acest sezon 5 goluri şi 3 pase decisive.
Alexandru Cicâldău („U“ Craiova / 22 ani). Şi-a pus din nou în valoare calităţile tehnice deosebite. A oferit una dintre cele mai frumoase pase de gol din acest sezon, stagiune în care a contribuit la 15 dintre reuşitele oltenilor.
Vlad Alexandru Achim (Viitorul / 31 ani). Aflat la a 250-a prezenţă pe prima scenă, mijlocaşul constănţenilor a făcut cel mai bun meci din acest sezon. A reuşit o dublă şi a participat la multe acţiuni ofensive.

ATACANŢI:

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 ani). La 34 de ani, decarul clujenilor trece prin cea mai bună perioadă din carieră. Cu cele două reuşite din ultima rundă, Ciprian a ajuns la 50 de goluri şi 51 de pase decisive în 13 sezoane pe prima scenă din România.
Elvir Koljic („U“ Craiova / 24 ani). Este atacantul care i-a lipsit Universităţii în multe jocuri din acest sezon. Graţie dublei reuşite în poarta giurgivenilor, oltenii şi-au trecut în cont toate punctele.
Gabriel Iancu (Viitorul / 26 ani). A fost jucătorul etapei: două goluri şi o pasă decisivă! Graţie reuşitelor din această rundă, vârful Viitorului a ajuns la 13 goluri şi s-a distanţat în clasamentul marcatorilor.

ANTRENORUL ETAPEI:

Leo Grozavu (Sepsi OSK / 52 ani). A pregătit excelent meciul şi a reacţionat perfect pe durata partidei, iar rezultatul final a consemnat o victorie importantă, succes în urma căruia covăsnenii s-au distanţat în clasament de locurile periculoase.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS