10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Valentin Mihăilă a fost recuperat şi joacă împotriva Astrei

Exclusiv / Valentin Mihăilă a fost recuperat şi joacă împotriva Astrei

Amânarea meciului cu FC Botoşani s-a dovedit a fi benefică Universităţii Craiova. În primul rând antrenorul Cristiano Bergodi a câştigat o săptămână de pregătire până la revenirea oficială în campionat. Apoi nu ar fi putut apela la serviciile lui Valentin Mihăilă, unul dintre jucătorii importanţi din angrenajul echipei. „Ţintă“ s-a accidentat la coapsa dreaptă în meciul amical cu FC Viitorul. El a fost menajat toată săptămâna trecută şi nu a jucat nici în amicalul cu Chindia, pierdut cu 1-0.

Între timp, lucrurile au revenit la normal. Valentin Mihăilă a reintrat în programul echipei încă de luni seară. La antrenamentul din această dimineaţă, susţinut pe ploaie, nu s-a menajat deloc. El a arătat o mare poftă de fotbal şi de gol la jocurile-şcoală susţinte de alb-albaştri. Elevii lui Cristiano Bergodi au dedicat întreaga şedinţă circuitelor cu mingea şi elementelor tehnico-tactice, majoritatea fiind special lucrate pentru jocul cu Astra, ce trebuie câştigat cu orice preţ.

„Leii“ mai au două antrenamente până la confruntarea cu gruparea din Giurgiu. Aceasta va marca revenirea Ştiinţei în campionat. Ambele şedinţe de pregătire vor avea loc de dimineaţă, prima – mâine, cea de-a doua – joi, zi în care se va rămâne în cantonament.

Meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu este programat vineri, 19 iunie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Acesta contează pentru etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1 şi se va juca, bineînţeles, fără spectatori.

Citeşte şi: Premier League, aproape de primul fluier. Vezi programul meciurilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS