8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical 2 / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 2-1. Bărbuț a spălat imaginea alb-albaștrilor!

Amical 2 / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 2-1. Bărbuț a spălat imaginea alb-albaștrilor!

Universitatea Craiova s-a revanșat în fața formației FC Viitorul după înfrângerea drastică din primul meci amical, susținut astăzi, în Luncă. Alb-albaștrii, cu o formulă compusă din jucători experimentați, s-a impus cu 2-1, la capătul unei evoluții bune. Oaspeții au deschis scorul prin Rivaldinho, pe un contraatac, iar Cristi Bărbuț a egalat și a tranșat apoi victoria prin două execuții foarte frumoase.

Desfășurarea evenimentelor poate fi urmărită mai jos, GdS realizând un live text și la această a doua întâlnire amicală.

Pentru Universitatea Craiova urmează o partidă oficială, prima de la reluarea activității după întreruperea provocată de pandemia de coronavirus. Știința întâlnește vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Botoșani, partida contând pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Final de joc: Universitatea Craiova – FC Viitorul 2-1.

min. 89: Dan Nistor a expediat o „bombă“ de la 25 de metri, dar Buzbuchi a intervenit excepțional.

min. 86: Vlădoiu a combinat cu Nițu și a șutat puternic, dar pe lângă poartă.

min. 81, 2-1: Cristi Bărbuț a deranjat „păianjenul“ din stânga al porții, cu un șut plasata de pe partea dreaptă.

min. 78: Andrei Ivan a făcut o cursă frumoasă pe stânga, a întors un fundaș și a șutat, dar mingea a poposit în brațele lui Buzbuchi.

min. 72: Cicâldău este înlocuit cu Marian Danciu.

min. 68: Gică Hagi schimbă mai mulți jucători.

min. 67: ratare uriașă a lui Nițu! Mladen a greșit o pasă, Cicâldău a interceptat și i-a pasat lui Luis Nițu, iar acesta a șutat la colțul lung, însă mingea a trecut la o palmă de butul din dreapta.

min. 65: Viitorul a marcat, dar golul lui Aurelian Chițu a fost anulat pe motiv de offside, indicația venind de la asistentul Radu Vitan.

min. 61. Pigliacelli este la post la lovitura de cap a lui Ghiță, venită după o centrare de pe dreapta.

min. 57: Baiaram a scăpat pe stânga, dar s-a precipitat și a irosit o șansă bună de a marca. Baiaram a fost înlocuit cu Luis Nițu, după de a acuzat și el ceva probleme musculare.

min. 53: Andrei Ivan este întins pe gazon, acuzând o accidentare. În acest început de repriză secundă cele două echipe s-au tatonat mai mult și au lipsit ocaziile de poartă.

La Viitorul, Pitu i-a lăsat locul lui Chițu, Boboc a fost înlocuit cu Alex Georgescu, iar Ciobanu a fost înlocuit cu Darius Grosu.
La Craiova a intratr Vlădoiu în locul lui Bălașa, care are o problemă la coapsa dreapta.

Partida a fost reluată.

Universitatea Craiova a arătat un fotbal bun în prima repriză a meciului doi cu Viitorul. Mult mai combinativi și mai prezenți în careul advers, alb-albaștrii și-au creat multe ocazii de gol. În replică, Viitorul a marcat un gol pe contraatac.

Pauză: Universitatea Craiova – FC Viitorul 1-1

min. 45: Cicâldău a șutat la o palmă de tranversală.

min. 38, 1-1: Cristi Bărbuț a reușit un gol superb, cu un șut cu efect din marginea careului de 16 metri.

min. 34: Alb-albaștrii presează, dar nu reușesc egalarea. Meciul este întrerupt pentru hidratare.

min. 26: Căbuz este pe „fază“ și la șutul lui Mateiu de la 16 metri.

min. 25: Nistor îl întinde bine pe Căbuz, care evită golul.

min. 24: asediu la poarta Craiovei, finalizat cu un șut puternic al lui Ganea.

min. 22: Ivan i-a pasat foarte bine lui Nistor, dar șutul acestuia a fost boxat de Căbuz.

min. 20: Casap a șutat de la 30 de metri pe lângă poarta lui Pigliacelli.

min. 19: Bărbuț și-a încercat din nou șutul de la 16 metri, dar nu a cadrat bine.

min. 17: Vătăjelu a șutat puternic din marginea careului mare, dar Căbuz a respins excelent în corner.

min. 14: Cristi Bărbuț a avut câteva driblinguri reușite în careul oaspeților și a șutat apoi la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă.

min. 10: Cicâldău a pierdut o minge și Gabi Iancu a fost la un pas de a profita, dar s-a opus Bălașa și a acordat corner. Imediat Casap a trimis pe lângă poartă.

min. 7. Baiaram a șutat puțin pe lângă poartă.

min. 5, 0-1: Viitorul a marcat prin Rivaldinho pe un contraatac, asta după ce șutul lui Alex Cicâldău a fost apărat de Căbuz.

Partida a început.

Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 14.30, în cantonamentul din Lunca Jiului, pe FC Viitorul. Acesta este cel de-al doilea test al zilei dintre cele două formații. Primul joc de verificare a fost câștigat de oaspeți cu scorul de 3-0.

GdS vă va ține la curent cu evoluția scourului și momentele importante ale jocului.

Formațiile de start:

Universitatea Craiova: 13. Mirko Pigliacelli – 39. Ionuț Mitran, 33. Mihai Bălașa, 26. Stephane Acka, 5. Bogdan Vătăjelu, 8. Alex Mateiu, 10. Alex Cicâldău, 16. Dan Nistor, 2. Cristi Bărbuț, 9. Andrei Ivan, 17. Ștefan Baiaram.

Rezerve: 1. Laurențiu Popescu – 24. Florin Gardoș, 18. Ștefan Vlădoiu, 21. Antoni Ivanov, 37. Alex Popescu, 38. Luis Nițu, 36. Marian Danciu.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

FC Viitorul: 43. Cătălin Căbuz – 2. Radu Boboc, 5. Sebastian Mladen, 7. Rivaldinho, 8. Carlo Casap, 10. Gabriel Iancu, 17. Andrei Ciobanu, 18. Andrei Artean, 22. Cristi Ganea, 23. Virgil Ghiță, 80. Alexi Pitu.

Rezerve: 31. Alex Buzbuchi – 9. Luca Andronache, 14. Ștefan Bodișteanu, 15. Alex Georgescu, 24. Gabriel Buta, 25. Aurelian Chițu, 26. Gabriel Dănuleasa, 28. Constantin Grameni, 30. Nicolas Popescu, 93. Gabriel Buta, 97. Darius Grosu.

Antrenor: Gică Hagi.

Citește și: Live / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 0-3 (final). Rezervele au dezamăgit profund!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS